Da je Qtek/HTC vjerovatno bi se nesto moglo napraviti pod garancijom. Ovako ti mogu samo napisati da je u nasem servisu taj popravak (novi screen) oko 1200 kuna, u elektromagicu 1700
sretno!
Da je Qtek/HTC vjerovatno bi se nesto moglo napraviti pod garancijom. Ovako ti mogu samo napisati da je u nasem servisu taj popravak (novi screen) oko 1200 kuna, u elektromagicu 1700
sretno!
Ja bih na tvome mjestu otišao u servis i pokazao da folija na ekranu nema ni crticu nigdje, da nije oštećen nigdje na kučištu i pokazao neke činjenice. Možda uvaže.
Nije mi jasno - zar nisu otkrili neki polikarbonat koji može zamijeniti staklo na LCD?![]()
phyto:
bio sam u servisu i pokazao mob. covjek je odmah rekao da je to mehanicki kvar i da se nemamo kaj razgovarat o garanciji. bahat u pm. mozda da sam isao na salter di je radila zenska bi bolje prosao. kaj ona zna kaj je kakav kvar.
jsp_m
kaj ti radis u emsc-u? pa daj probaj sredit nesto.platit cu rade tebi soma kn, nego njima. ubija me takav pristup korisnicima,a svi smo mi bolje informirani i mozda imamo vise znanja nego oni koji tamo rade.
mislim, da se ne bi netko uvrijedio ko radi u servisu, ali ja sam do sad imao takve slucajeve di ljudi na prijemu nemaju pojma o cemu se radi. evo, u emsc-u je covjek rekao na salteru da je to mda compact. jesu slicni, ali vario ipak ima tipkovnicu.
wrangler:
kao sto rekoh,covjek je primio mob i odmah rekao da tu nemamo kaj razgovarati o popravku preko garancije
rospaya isprazni inbox
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Neki dan sam gledao onaj potrošački kod, bilo je o mobovima i saznao sam dosta zanimljive stvari. Navodno ako je kvar mehanički(kao što je tebi ili recimo dobiješ mob sa skršenom baterijom) oni ti moraju zamijeniti uređaj. Odi u T-mobile i žali se njima nakraju kod njih si kupio mob, žali se da su ti prodali mob sa mehaničkim kvarom, da je kod normalnog korištenja puknuo ekran.
Sada isto stoji u potrošačkim pravima da kada predaš mob u servis MORAJU ti ga popraviti u roku od 15 dana ili dobivaš novi, MORAJU ti dati zamjenski na korištenje i MORAJU ti produžiti garanciju za onoliko dana koliko je bio uređaj na popravku.
Kažem ti odi se žalit u T-mobile i neka ti ga oni šalju u servis. Pošto vidim da si se dosta angažirao pa nazovi udrugu za zaštitu potrošača pa se probaj dodatno raspitat o tome
skyward hvala na savjetu. vis, nisam se uopce sjetil da odem u t-mobile. bas cu otic tamo i dignut frku. mozda bude kaj. poslal sam opet mail ovima u servisu, nadam se da cu dobit pozitivan odgovor. ali sve u svemu, lagano vidim da nece bit nista od toga moga truda da rijesim to bez 1200 kn. ali, nada umire posljednja. ali nada je kurva, pa opet nis od toga.
eto,bio u t-mobajlu. sve sam im lijepo objasnio i pokazao,ali oni tvrde da ne odlucuju kakav je to kvar, sto je i zapravo istina, oni su samo preprodavaci. oni mogu mob zaprimit i odfurat ga u servis i nista vise. emsc odlucuje da li je kvar mehanicki,tvornicki ili bla,bla,bla. poslao sam jos jedanput mail servisu, pa cu vidjet kaj bude. ici cu jos i tamo, ali mislim da nece bit nis od toga. da se bar moze pricat s nekim iz servisa,a ne s ovima na prijemu.
Kako je završilo na kraju ExCenTric?
MDA Compact IV
Bookmarks