znaci u sarajevu je jeftinije? a zbog cega je islo tim putem? kaj se tice rastavljanja i mijenjanja ekrana,u to se ne bih upustal. kakve sam srece, nebudem ga vise nikad slozilIzvorno postao zukae
znaci u sarajevu je jeftinije? a zbog cega je islo tim putem? kaj se tice rastavljanja i mijenjanja ekrana,u to se ne bih upustal. kakve sam srece, nebudem ga vise nikad slozilIzvorno postao zukae
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Zasto je islo tim kanalom, jednostavno jer najblizi certificirani servis za palm jeste u Ceskoj. Jos ja nisam iz Sarajeva nego iz Tuzle (120km). Dakle racunajuci i putne troskove puno sam se naplacao. Ali imaj na umu da je ovo prica za palm, kod tebe je pocket pc dakle posve drugi servis, druge cijene.
meni su u emsc-u rekli 1256 kn. ja se nadam da ima mozda negdje jeftinije, pa cu malo potraziti. ako ima netko prijedlog ili zna di bi se mogao kupit ekran,nek javi.
A da možda ipak nazoveš servis i kažeš im kaj se dogodilo s mobitelom i kako ti je puknuo ekran...koliko god im glupo zvučalo, ako si ti koristio mob po propisima i nisi napravio ništa krivo, mislim da bi ti trebali priznati garanciju...probaj pokušati, jer su naši u servisu pizde i uvijek budu nekaj izmislili da izvuku neku lovu, al niš te ne košta da pokušaš...
Bom Chicka WahWah
Da je Qtek/HTC vjerovatno bi se nesto moglo napraviti pod garancijom. Ovako ti mogu samo napisati da je u nasem servisu taj popravak (novi screen) oko 1200 kuna, u elektromagicu 1700
sretno!
Ja bih na tvome mjestu otišao u servis i pokazao da folija na ekranu nema ni crticu nigdje, da nije oštećen nigdje na kučištu i pokazao neke činjenice. Možda uvaže.
Nije mi jasno - zar nisu otkrili neki polikarbonat koji može zamijeniti staklo na LCD?![]()
phyto:
bio sam u servisu i pokazao mob. covjek je odmah rekao da je to mehanicki kvar i da se nemamo kaj razgovarat o garanciji. bahat u pm. mozda da sam isao na salter di je radila zenska bi bolje prosao. kaj ona zna kaj je kakav kvar.
jsp_m
kaj ti radis u emsc-u? pa daj probaj sredit nesto.platit cu rade tebi soma kn, nego njima. ubija me takav pristup korisnicima,a svi smo mi bolje informirani i mozda imamo vise znanja nego oni koji tamo rade.
mislim, da se ne bi netko uvrijedio ko radi u servisu, ali ja sam do sad imao takve slucajeve di ljudi na prijemu nemaju pojma o cemu se radi. evo, u emsc-u je covjek rekao na salteru da je to mda compact. jesu slicni, ali vario ipak ima tipkovnicu.
wrangler:
kao sto rekoh,covjek je primio mob i odmah rekao da tu nemamo kaj razgovarati o popravku preko garancije
rospaya isprazni inbox
Bookmarks