Želim ti sreću da to riješiš kvalitetno i što jeftinije.
Želim ti sreću da to riješiš kvalitetno i što jeftinije.
MDA Compact IV
hvala mach.nadam se da cu rijesit to ubrzo. ako netko ima kakvu vezu u emsc-u, i da moze sredit popravak preko garancije,placam kolko treba. normalno ne vise od ekrana za kolko ga mogu sam sredit.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Meni je prosle godine puknuo ekran za palm tungsten t5. Sve me je kostalo oko 200Eur doduse, electromagic iz Sarajeva je slao u Zagreb, pa su ovi slali u Cesku i opet sve natrag. Znam da je ekran bio oko 100 eur a ostalo je sve bilo troskovi slanja. Cak sam ga i sam predhodno rasklopio i skinuo ekran, ali nisam mogao naci drugi, tako ako nabavis drugi ekran predpostavljam da bi ga mogao zamjeniti, na internetu imaju upustva za razne uredjaje kako se rastavljaju. Obovazno prati upute, za neke uredjaje cak trebaju posebni instrumenti da bi se rasklopili. Za mog tungstena je trebao plasticni nozic, ali sam koristio kreditnu karticu i bez problema ga rastavio.
znaci u sarajevu je jeftinije? a zbog cega je islo tim putem? kaj se tice rastavljanja i mijenjanja ekrana,u to se ne bih upustal. kakve sam srece, nebudem ga vise nikad slozilIzvorno postao zukae
Zasto je islo tim kanalom, jednostavno jer najblizi certificirani servis za palm jeste u Ceskoj. Jos ja nisam iz Sarajeva nego iz Tuzle (120km). Dakle racunajuci i putne troskove puno sam se naplacao. Ali imaj na umu da je ovo prica za palm, kod tebe je pocket pc dakle posve drugi servis, druge cijene.
meni su u emsc-u rekli 1256 kn. ja se nadam da ima mozda negdje jeftinije, pa cu malo potraziti. ako ima netko prijedlog ili zna di bi se mogao kupit ekran,nek javi.
A da možda ipak nazoveš servis i kažeš im kaj se dogodilo s mobitelom i kako ti je puknuo ekran...koliko god im glupo zvučalo, ako si ti koristio mob po propisima i nisi napravio ništa krivo, mislim da bi ti trebali priznati garanciju...probaj pokušati, jer su naši u servisu pizde i uvijek budu nekaj izmislili da izvuku neku lovu, al niš te ne košta da pokušaš...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks