ovo se zove nesreca. nakon 3 tjedna kaj sam kupio mda vario,puknuo mi ekran. radio sam u excelu sa stylusom i prilikom jednog tapa u gornji lijevi kut napravila se crta, od tog lijevog kuta pa prema sredini ekrana. mislio sam da se s folijom nesto dogodilo, ali nazalost nije. puknuo je ekran. garancija to ne pokriva, jer je mehanicka greska, bez obzira kaj mi nije ni jedanput pao ili kaj nije bilo kakvih cudnih udaraca po njemu, pazio sam ga ko oko u glavi.
zanima me dal zna netko kakav sve gore moze ici ekran, jel moze recimo od nekog drugog uredaja koji ima touchscreen, mozda neki od modela mda,recimo compacta.neznam ni koja je to velicina ekrana. mislim da je 2,8". u emsc-u su mi rekli 1250kn, pa cu pokusat nabavit neki pokvaren uredaj s dobrim ekranom.
potrazit cu po oglasnicima, a pogledat cu i na e-bay.makar neznam kak to tam naci,jer nisam nikad jos posjetil e-bay, a i nisam bas dobar sa stranim jezicima. mislim da bi mozda mogao proci jeftinije. jedan clan mi je rekao da mozda nade nesto jeftinije ovdje, pa se jako nadam tome. jel ima jos koji servis ili trgovina rezervnih dijelova u hrvatskoj za mda ili emsc jedini serviser i dobavljac dijelova?
ako imate nekakav prijedlog kak to najbolje rijesit,ili imate mozda pokvaren mda vario s dobrim ekranom, bit cu jako zahvalan.
jedva sam ga kupio i taman sam poceo svrljat po njemu i skinuo razne softvere i sad me ovo pogodi.
i da, jos nesto. ekran i uredaj radi normalno. mozda neki put bas ne primi odmah prvi tap, ali uglavnom radi.neki mi vele da mijenjam, ali stvarno iritira ta crta,a i nov je pa mi se jos uvijek isplati mijenjat.
svaki savjet i prijedlog je dobrodosao, nadam se da cu uz vasu pomoc rijesit to najbrze.
unaprije hvala

, bit cu jako zahvalan.
.
Odgovori uz citat
Bookmarks