Ne znam kakav ti je laptop ali sa 512-768MB RAM-a možeš raditi i više nego fino... Pogotovo ako isključiš aero ako ga uopće grafička podržava... Nije aero toliki problem, ali ako je (a vjerojatno je) dijeljenja grafika na lap-u onda će ti požderat RAM. Uglavnom, Vista je pretežno donijela izmjene u sučelju, ali ima i još stvari koje su se meni svidjele i zbog kojih upravo sad pokušavam nabaviti Final. Neke od stvari koje su se meni svidjele su daleko bolja preglednost kompletnog sučelja, izmjenjeni My Comp i još štošta.. Control Panel mi se također sviđa više od ovog u XP-u te najviše od svega, što najčešće i koristim je search gore desno... Konačno je na svakom koraku u praktički svakom prozoru i to mi se jako sviđa. Također je i u Start-u i dok sam koristio RC1 tih par stvarčica mi se jako svidjelo. Što se performansi tiče također su jako dobre, ja sam imao Vistu bez aera jer mi ga ova grafička na laptopu ni ne podržava... Sve u svemu za Vistu imam pozitivnu ocjenu, ali žalosno je da se po mom mišljenju u ovih 6 godina od XP-a relativno malo toga promijenilo... Ali opet, bolje išta nego ništa, pogotovo kad se radi o Microsoftu.Izvorno postao RS_BuRnOuT
![]()

Odgovori uz citat
Linux jedino rulla za servere... Još uvijek nisu dostojni desktop usera... Na žalost, iako bih ja jako volio da je drukčije... 

Bookmarks