gdje sad skinuti rc2 ili rc1. na MS stranicama vise nema ako netko ima dit link za DL bio bih mu zahvalan ili ak mi netko moze sprzit dvd bilo bih jos bolje.inace ja sam iz OS
gdje sad skinuti rc2 ili rc1. na MS stranicama vise nema ako netko ima dit link za DL bio bih mu zahvalan ili ak mi netko moze sprzit dvd bilo bih jos bolje.inace ja sam iz OS
A što će ti RC1/2 ako već skidaš skini final... Ako trebaš RC1 imam ja... RC2 je ionako prilično problematičan pa ti ni ne preporučam nabavku istoga... Ionako nije nikad službeno bio za DL na MS-ovim stranicama... Ako već skidaš, skini final, direct link sumnjam da ćeš naći, većinom je to po rapidu ili na torrentu... A što se RC1 tiče imam ja, to ti mogu poslati poštom...Izvorno postao 1142007
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da li je ko probao tu finalnu verziju????
Moj frend, a uskoro budem i ja nadam se od njega dobio... Po njegovim dojmovima genijalna je... Većina drivera je sređena kao i dosta aplikacija, a također i AV programi sada rade. U svakom slučaju bolja od RC1/RC2 i mislim da je konačno spremna za upotrebu. (Ono, to mi zvuči logično s obzirom na to da je RTM.Izvorno postao vedran/st
) Detaljnije javim kad se i ja dočepam toga.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ja koristim (2 dana) i vidi se da je stabilnija i brža, ali ima jos nekih sitnih problema (barem kod mene, vidjet ćemo kako će kod frenda biti)Izvorno postao vedran/st
Nisam previse pratio to sve u vezi Viste (to se ne odnosi na temu na forumu ) ali kolko sam ja shvatio da je samo look najvise promjenjeni? Meni je malo bez veze da sad instaliram Vistu te da za to moram kupit još ne znam GB rama a i opet postoji vjerojatnost da mi neće sve radit..... Ja sam misljenja da je bolje imati XP SP2 koji ne ždere RAM ko Vista i imati dobre performanse,nego imati Vistu bez da nadogradim RAM i imati slabije performanse zbog toga! Ili sam u krivu?
Istina je da se ne isplati ako trebaš ulagati u hardware, ali sam se uvjerio da ako komp ispunjava barem minimalne zahtjeve Vista ože biti brža od XP-a
danas baš kupio GB RAM-a al nemam potrebe da stavljam Vistu kad imam friško instalirane XP-e i baš mi je komp bomba. Al planiram Rušit ove windoze na laptopu jer imam onu verziju koja ima jos neke gluposti na sebi koje mi uzimaju resurse. mislim da bi mi lap bez beda potegnuo Vistu al sve jedno necu je stavljat. Skeptičan sam.Izvorno postao Dark
Pozdrav
Bookmarks