da, vidio sam...ali kad probaš vistu javi mi se...na linux ne radi pola programa, a trebam ih zbog faksa..![]()
da, vidio sam...ali kad probaš vistu javi mi se...na linux ne radi pola programa, a trebam ih zbog faksa..![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja instalirao vistu io prezadovoljan
a ja požalio,iako mi komp može bez beda(ćitaj: dovoljno snažan da pokrene puni aero i da ne trza) to pokrenut.....Izvorno postao LORRY
:
Al zato linux pere sve![]()
Instalirah novi ubuntu na laptop,i imam onaj 3d prikaz-sa integriranom 64 mb karticom.(istini za volju lap ima 1 gb rama,ali.....)
a i osim toga,vista,kad izađe,barem sada tako izgleda će imat previše DRM sranja i tzv trusted computinga (koji bi se trebo zvat untrusted computing,al neću o tome,kad pomislim na te 2 stvari dođe mi da nekoga zadavim........(Billy i Steve,đeste,dođ'te malo vamo....)
Vistu će kupit samo oni kojima su važni "Sjajni novi gumbići":bunny: (jer budimo iskreni,Vista e donosi ništa novo osim grafičkog sučelja i još veće gladi za RAM-om,ok ima networking stack i malo poboljšanu sigurnost,ali,ali...), a pametnije je prijeći sada na linux ili ostati na XP-u,barem dok se ne vidi ko je lud a ko je zbunjen.
Ili barem do Windows Vista SP1,ili dok neki pametan haker ne smrda DRM i TC.
Rant over.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
problem ovako slučajno sam na windows visti rc2 izbrisao recycle bin
i sada neznam kako ga vratiti ako netko zna di se nalazili ili kako ga vratiti neka reče
Hvala unaprjed
Desni klik > Peronalize > Change desktop icons > Stavi kvačicu na Recycle BinIzvorno postao LORRY
e hvala puno
Imam jedno pitanje kaj se tiće viste!
Ovako,koja je finalna verzija?Ja ću nabaviti program od jednog tipa,al on ih ima više verzija pa ja to ne kužim.Verzije su ove:
MICROSOFT WINDOWS VISTA ENTERPRISE 32BIT VLM,
Microsoft Windows Vista RTM 32Bit and 64Bit AIO ,
Microsoft Windows Vista Final(mislim da je ova finalna),
Microsoft Windows Vista Driver Kit RTM.
Mislim koja je razlika,pa ako mi netko može pomoći?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks