SAMO ĆU REĆI J***Š WINDOWSE! POGLEDAJ OVO: http://www.youtube.com/watch?v=Cz_2vKq5cZk&eurl=
to je linux suse xgl!!
SAMO ĆU REĆI J***Š WINDOWSE! POGLEDAJ OVO: http://www.youtube.com/watch?v=Cz_2vKq5cZk&eurl=
to je linux suse xgl!!
slackware user
da, vidio sam...ali kad probaš vistu javi mi se...na linux ne radi pola programa, a trebam ih zbog faksa..![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja instalirao vistu io prezadovoljan
a ja požalio,iako mi komp može bez beda(ćitaj: dovoljno snažan da pokrene puni aero i da ne trza) to pokrenut.....Izvorno postao LORRY
:
Al zato linux pere sve![]()
Instalirah novi ubuntu na laptop,i imam onaj 3d prikaz-sa integriranom 64 mb karticom.(istini za volju lap ima 1 gb rama,ali.....)
a i osim toga,vista,kad izađe,barem sada tako izgleda će imat previše DRM sranja i tzv trusted computinga (koji bi se trebo zvat untrusted computing,al neću o tome,kad pomislim na te 2 stvari dođe mi da nekoga zadavim........(Billy i Steve,đeste,dođ'te malo vamo....)
Vistu će kupit samo oni kojima su važni "Sjajni novi gumbići":bunny: (jer budimo iskreni,Vista e donosi ništa novo osim grafičkog sučelja i još veće gladi za RAM-om,ok ima networking stack i malo poboljšanu sigurnost,ali,ali...), a pametnije je prijeći sada na linux ili ostati na XP-u,barem dok se ne vidi ko je lud a ko je zbunjen.
Ili barem do Windows Vista SP1,ili dok neki pametan haker ne smrda DRM i TC.
Rant over.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
problem ovako slučajno sam na windows visti rc2 izbrisao recycle bin
i sada neznam kako ga vratiti ako netko zna di se nalazili ili kako ga vratiti neka reče
Hvala unaprjed
Desni klik > Peronalize > Change desktop icons > Stavi kvačicu na Recycle BinIzvorno postao LORRY
e hvala puno
Izvorno postao hack100
Nemam riječi za ovo...prekrasno izgleda![]()
![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Prekrasno izgleda, solidno je izvedeno (nadasve praktično moram priznati), ali cjelokupno riješenje linuxa nije baš idealno... Ima puno zafrkancije oko svega itd... Sve ovo govorim nakon par godina iskustva s linuxom, a i isprobao sam taj XGL... U globalu jednostavnije je nabavit vistu nego se patiti sa linuxom...Izvorno postao Darian
Iako bi ja volio da nije tako...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Eh da imam više vremena mogao bi se malo pozabavit s tim, al i ja sam više za vistu, jel nas je microsoft navikao na point&click bez previše razmišljanja i sad se teško toga riješit ...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Bookmarks