Da i di ja nadjem serial, moram kupit serial ili sta???Izvorno postao Dark
Mi mozes dati link di mogu dierktno da skinem RC2![]()
To je RC2, samo neznam kakav serial to daju jer koliko znam, svaki serial se može iskoristiti 10 puta pa bolje da skineš sa www.microsoft.com/windowsvista i tamo odmah dobiješ svoj vlastiti serial
Da i di ja nadjem serial, moram kupit serial ili sta???Izvorno postao Dark
Mi mozes dati link di mogu dierktno da skinem RC2![]()
http://www.microsoft.com/windowsvist...y/preview.mspxIzvorno postao exotica
Samo slijedi upute i dobit ćeš i link i serial (pošto su ovo testne verzije, one su besplatne)
btw. do kada vrijedi RC2 (znam da RC1 vrijedi do 1.6.2007.)
To je RC1 a ne RC2!Izvorno postao Dark
Još mi niste odgovorili što je glass??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
evo rc2.iso
http://www.phazeddl.com/search.php?q=rc2
Seriously?
skidam sa torrenta već...brijem da će mi glass radit... (1 GB Corssair i 6600GT)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa kvragu skinuo sam od tamo i to je neki image.file i hoce ga otvorit s nerom.pa na stza sam ja potrosio 5 sati skidanja ako to nije setup file??Izvorno postao Dark
Taj image file snimi na DVD pomoću Nerija i dobit ćeš bootabilni instalacijski diskIzvorno postao 1142007
može li se to snimiti pomoću nekog drugog programa
Zadnji uredio ijelec4 : 22-10-2006 u 18:42 Razlog: dobio sam
Naravno, bilo koji program koji može snimati iso
skino sam rc1 i sve jke OK osim jednog malog detalja.kad dizem win ne vidim win logo nego samo one zelene crtice sto "trce" ostalo je sve kak treba
To je tako. Očito još nisu postavili logo. Beta2 je još imala crno-bijeli, a sada ga nema. Druga mogućnost je (neznam točno gdje sam na internetu vidio postupak) da se kod bootanja prikazuje slika kao u screensaveru "aurora"
EDIT: Evo link http://neowin.net/forum/lofiversion/...p/t484610.html
Zadnji uredio Dark : 23-10-2006 u 22:36
nebi se tu slozio... nikako nije sporije nego kad koristi disk... disk je još uvijek mehanički komad koji ima svoja mehanička ograničenja bla bla bla.... dok je USB stick flash memorija koja koristi ćipove kao memoriju što je dosta, dosta brže, ali naravno nije brzo kao RAM, dale sve u svemu jako pametna opcijaIzvorno postao Dark
Flash memorija je brža od diska, tu nema dvojbe, ali USB nije brži...
Ljudi, sta kazete na ovo?
Hoce meni radit' Vista sa 3D ako je stavim?
Memorija:
DIMM1: Apacer Tech. (1 GB PC3200 DDR SDRAM)
Širina modula (bit) 64 bit
Graficka:
SAPPHIRE RADEON 9250
Kapacitet memorije 256 MB
HARD DISK:
200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100
Procesor:
AMD Sempron(tm) 2300+ 1583.06 MHz
Maticna Ploca
ASRock K7Upgrade-880
(3 PCI, 2 AGP, 1 K8 Bridge Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
DirectX 9.0c![]()
Radit će, ali bez Aero Glass (92xx nisu podržane za Glass)
ja imam athlon64 3000+ 1GB RAM 120GB HDD i graficku 9600 pro 256 mb, score mi je 3.6 ali ne mogu naci 3d prikaz ili nije podrzan? eto ljudi pomozite? vista je ultimate rc1, i imam jos 2 dana jer su mi svi keyevi koji su mi dostupni u upotrebi.
edit: pronasao sam i vista je aktivirana do 2007, negdje sam pogresno naveo no nije sad bitno, imam 5728 je li to najnovija?
Zadnji uredio Ico86 : 30-10-2006 u 22:39
moze li se koristiti memory stick kao dodatna memorija za instalaciju windows viste? negdje sam procitao da moze u radu, a da li i za instalaciju, ako da kako? je li moguce snimiti vistu na komp koji ima ''samo'' 733 mhz i 128MB RAM grafulja je riva tnt 2 32MB, ako se poveca ram na 512MB?
Sto da napravim sad kad sam skinuo Vistu na Hard Disk?
Trebam je sprzit na DVD, ali kako?![]()
Ne možeš instalirati jer javi da nije moguće instalirati i ne želi nastaviti ako nemaš barem 512MB RAM-a.Izvorno postao ico86
Ne bih rekao da se stick može koristiti RAM kod instalacije (barem nisam vidio tu opciju)
@melody: Taj .iso file otvori sa nekim programom za snimanje DVD-ova (Nero) ili npr. Alcoholom
Ne mogu nista, ne mogu izvadit podatke ne mogu spzit na dvd, evo sta kaze ako hocu da sprzim.
"The file vista_.... is larger than 2 GB and therefore cannot be stored ina an ISO file system. Please use the UDF file system to write such large files. This can be cone by selecting another compilation type."
Zadnji uredio melody : 31-10-2006 u 20:20
Da li si samo kliknuo na file i onda ti se otvorio Nero ili si prvo otvorio Nero pa tek onda taj file. Ako je ovo drugo slućaj, provjeri da nisi možda postavio na snimanje CD-a. S ovim prvim postupkom ne bi smjelo biti problema.
Ovako, ja sam to skinuo kod frenda koji ima adsl i onda sprzio na DVD sa jos nekim podacima, sprzio sam na UDF sistem jer mi drugacije nije htio sprzit.
Doma sam Vistu prebacio na HD i kad sam htio otvorit, otvarao mi je preko DVD Decriptera ( programa za dekriptiranje DVD filmova).
Nakon toga sam instalirao ISO Buster i on mi je pokazao sto se nalazi u tom fajlu sto sam skinuo, nije mi dao da ga otpakiram!
Sto bi ja u Neru trebao napravit? Ako ga ucitam u neru, tj. pokrenem tako da kliknem na taj fajl i otvorim ga, on mi odmah ide na przenje; ako prvo otvorim Nero, pa onda u njemu taj fajl, ista stvar, samo ga mogu sprzit na UDF sistem, al nemogu na BOOT sistem.![]()
Nema veze, uspio sam sve sredit!![]()
Bookmarks