kako misliš da ti ne radi? ne rade ti prozori i 3d ili ti uopće vista ne radi? KOji proc imaš?Izvorno postao Compov
kako misliš da ti ne radi? ne rade ti prozori i 3d ili ti uopće vista ne radi? KOji proc imaš?Izvorno postao Compov
ma meni radi super vista... ali mi neradi aero... 2,2 je proc... ma dobio sam 3,2 ocijenu za proc ... jedino za a najjadnija ocijena je za memoriju 2,9 a imam 512MB ... možda radi sporo ali to mi je apsurdno...Izvorno postao ijelec4
Seriously?
Skinu sam Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5342.DVD-WinBeta_TeamExtream
Dali je to sada RC2 ili ???
Gdje si li samo to našao? To je još beta2 (pretpostavljam da negdje iz 3. ili 4. mjeseca). Zašto nisi sa Microsoftovih stranica skidao? (prvi beta2 build je 5270 - 12 mjseec, a prvi RC1 build mislim da je 5574 ili koji, a 5600 je službeni RC1)Izvorno postao exotica
Nasao sam ovo: Microsoft Windows Vista RC2 Build 5744 32bit plus serial by c0d3rz
To je RC2, samo neznam kakav serial to daju jer koliko znam, svaki serial se može iskoristiti 10 puta pa bolje da skineš sa www.microsoft.com/windowsvista i tamo odmah dobiješ svoj vlastiti serial
Da i di ja nadjem serial, moram kupit serial ili sta???Izvorno postao Dark
Mi mozes dati link di mogu dierktno da skinem RC2![]()
Daj mi recite gdje da skinem full vistu
Bookmarks