jel bi meni radio aero na
P4 2.4 gh
1Gb rama
nVidia 7800 gs s 256/256 mb/bit
Ako misliš na XP, potraži pod nazivom VistaXP na google-uIzvorno postao dotri
@ijelec4: Ne plaćaš M$-u nego T-Comu![]()
jel bi meni radio aero na
P4 2.4 gh
1Gb rama
nVidia 7800 gs s 256/256 mb/bit
Aero bi svakako radio, samo je pitanje da li basic ili glass.Izvorno postao Hacker
S obzirom na ove komponente, radit će i glass bez problema
A sad za sve:
Osnovne potrebe:
800MHz procesor
512MB RAM-a (na manje se nemože instalirati, vjerojatno bi radilo, ali jako sporo dok je preporučano 1GB)
8GB slobodnog prostora na disku
Grafička kartica sa 128MB RAM-a (mislim da ide i sa onima sa 64MB, ali mora biti kompatibilna sa DirectX 9)
Potrebno za glass:
Grafička kartica sa hardverskom podrškom za DirectX 9 i Pixel shader 2.0 te odgovarajući driveri
Da se nadovežem direktno iz viste... dakle ovako piše u help-u u visti... evo c/pIzvorno postao Dark
minimalac za aero glass označeno plavim ono što mi je zanimljivo
1-GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) of random access memory (RAM)
128-MB graphics card
Aero also requires a DirectX 9 class graphics processor that supports a Windows Display Driver Model Driver, Pixel Shader 2.0 in hardware, and 32 bits per pixel.
For best results, you might also want to follow these graphics processor recommendations:
64 megabytes (MB) of graphics memory to support a single monitor with a resolution that is less than 1,310,720 pixels (for example, a 17–inch flat panel LCD monitor that has a 1280 × 1024 resolution)
128 MB of graphics memory to support a single monitor with a resolution from 1,310,720 to 2,304,000 pixels (for example, a 21.1–inch flat panel LCD monitor that has up to a 1600 × 1200 resolution)
256 MB of graphics memory to support a single monitor with a resolution greater than 2,304,000 pixels (for example, a 30–inch wide-screen flat panel LCD monitor that has up to a 2560 × 1600 resolution)
EDIT:
Zanimljivo mi je da je vista sama našla na internetu neke drivere koji nisu bili kompatibilni sa vistom a iz xp-a su (moji na cd-u)... vista ima nevjerojatnu podršku na internetu... također nešto sam htjeo napraviti, no kliknuo sam nešto i odjednom miš sam počeo ić i stiskat, da bi nakraju napravio to umjesto mene LOL hebeno... zbilja će biti lakše koristiti vistu... kad pogledam takve stvari me više fasciniraju nego izgled i 3d![]()
EDIT:
Također probajte skroz ugasiti sve efekte i smanjiti rezoluciju na 800x600... ona ocijena iliti procijena hardwarea će vam se povećati... neki koji su na rubu mogu tako uključiti aero...
Zadnji uredio Compov : 19-10-2006 u 23:58
Seriously?
bude išla vista na ovo
ahtlon xp 2000+
768 rama ali ću nadograditi još 512 valjda ako ću je staviti
ati radeon 9000
bude išlo ili ne a aero glass nije mi važan ali ako ide onda može
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
moze, overklokaj prockas, malo digni takt grafickoj, ali ne moras, inace ce ti stekati ali makar radi, zar ne?
Vista će ići, ali glass ne jer 9000 nije podržanaIzvorno postao sipe
ako vam nedostaje rama..ubodite usb stick...vista ga moze oristiti kao ram![]()
RoBee
klokan je pa vas pitam a aero netreba mi bitno da vistu tjeraIzvorno postao dino123456789
Ja sam testirao beta2 verziju na 9000 i radilo je bez problema, ali glass neće raditi jer kartica ne podržava sve potrebno za njega
a ostalo hoće li aplikacije malo štekat problemi s drajverima jer je to malo starija grafičkaIzvorno postao Dark
di ima lista podržanih grafički? samo mi nemoj reć da ne podržava 9550? lol
Seriously?
pa zar nije to malo sporo?Izvorno postao robee
Seriously?
Će ić vista
AMD Athlon XP 2500+@3200 (2.2 GHz)
512 MB RAM -- Bude bilo giga i pol
Ati radeon 9600SE 128 MB @ 347/214 agp 8x
iće bez beda...Izvorno postao tino1
Seriously?
kaje to uopće glass??? onaj 3d??
PS: ja ju upravo skidamRC2
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Na 9550 provjereno radiIzvorno postao Compov
@SF: To je ona tema sa prozirnim rubovima, a uz to ide i ono 3d "okretanje" prozora
kako to misliš, znači kupim usb disk od 1gb i imam 1gb ram-aIzvorno postao robee
Da, ali ti to nikako nije pametno jer je to sporije nego da koristiš disk (to je zapravo virtualna memorija)
pa kako provjereno???? meni neradi imam tu grafičku imam 512MB (a rekli ste da radi i sa 512) lol nekužim...Izvorno postao Dark
Seriously?
kako misliš da ti ne radi? ne rade ti prozori i 3d ili ti uopće vista ne radi? KOji proc imaš?Izvorno postao Compov
ma meni radi super vista... ali mi neradi aero... 2,2 je proc... ma dobio sam 3,2 ocijenu za proc ... jedino za a najjadnija ocijena je za memoriju 2,9 a imam 512MB ... možda radi sporo ali to mi je apsurdno...Izvorno postao ijelec4
Seriously?
Skinu sam Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5342.DVD-WinBeta_TeamExtream
Dali je to sada RC2 ili ???
Gdje si li samo to našao? To je još beta2 (pretpostavljam da negdje iz 3. ili 4. mjeseca). Zašto nisi sa Microsoftovih stranica skidao? (prvi beta2 build je 5270 - 12 mjseec, a prvi RC1 build mislim da je 5574 ili koji, a 5600 je službeni RC1)Izvorno postao exotica
Nasao sam ovo: Microsoft Windows Vista RC2 Build 5744 32bit plus serial by c0d3rz
Bookmarks