jel ima tko windows vista aero theme da mi posalje?
jel ima tko windows vista aero theme da mi posalje?
Ako misliš na XP, potraži pod nazivom VistaXP na google-uIzvorno postao dotri
@ijelec4: Ne plaćaš M$-u nego T-Comu![]()
jel bi meni radio aero na
P4 2.4 gh
1Gb rama
nVidia 7800 gs s 256/256 mb/bit
Aero bi svakako radio, samo je pitanje da li basic ili glass.Izvorno postao Hacker
S obzirom na ove komponente, radit će i glass bez problema
A sad za sve:
Osnovne potrebe:
800MHz procesor
512MB RAM-a (na manje se nemože instalirati, vjerojatno bi radilo, ali jako sporo dok je preporučano 1GB)
8GB slobodnog prostora na disku
Grafička kartica sa 128MB RAM-a (mislim da ide i sa onima sa 64MB, ali mora biti kompatibilna sa DirectX 9)
Potrebno za glass:
Grafička kartica sa hardverskom podrškom za DirectX 9 i Pixel shader 2.0 te odgovarajući driveri
Da se nadovežem direktno iz viste... dakle ovako piše u help-u u visti... evo c/pIzvorno postao Dark
minimalac za aero glass označeno plavim ono što mi je zanimljivo
1-GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) of random access memory (RAM)
128-MB graphics card
Aero also requires a DirectX 9 class graphics processor that supports a Windows Display Driver Model Driver, Pixel Shader 2.0 in hardware, and 32 bits per pixel.
For best results, you might also want to follow these graphics processor recommendations:
64 megabytes (MB) of graphics memory to support a single monitor with a resolution that is less than 1,310,720 pixels (for example, a 17–inch flat panel LCD monitor that has a 1280 × 1024 resolution)
128 MB of graphics memory to support a single monitor with a resolution from 1,310,720 to 2,304,000 pixels (for example, a 21.1–inch flat panel LCD monitor that has up to a 1600 × 1200 resolution)
256 MB of graphics memory to support a single monitor with a resolution greater than 2,304,000 pixels (for example, a 30–inch wide-screen flat panel LCD monitor that has up to a 2560 × 1600 resolution)
EDIT:
Zanimljivo mi je da je vista sama našla na internetu neke drivere koji nisu bili kompatibilni sa vistom a iz xp-a su (moji na cd-u)... vista ima nevjerojatnu podršku na internetu... također nešto sam htjeo napraviti, no kliknuo sam nešto i odjednom miš sam počeo ić i stiskat, da bi nakraju napravio to umjesto mene LOL hebeno... zbilja će biti lakše koristiti vistu... kad pogledam takve stvari me više fasciniraju nego izgled i 3d![]()
EDIT:
Također probajte skroz ugasiti sve efekte i smanjiti rezoluciju na 800x600... ona ocijena iliti procijena hardwarea će vam se povećati... neki koji su na rubu mogu tako uključiti aero...
Zadnji uredio Compov : 19-10-2006 u 23:58
Seriously?
bude išla vista na ovo
ahtlon xp 2000+
768 rama ali ću nadograditi još 512 valjda ako ću je staviti
ati radeon 9000
bude išlo ili ne a aero glass nije mi važan ali ako ide onda može
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
moze, overklokaj prockas, malo digni takt grafickoj, ali ne moras, inace ce ti stekati ali makar radi, zar ne?
Vista će ići, ali glass ne jer 9000 nije podržanaIzvorno postao sipe
Bookmarks