Probaj posuditi od nekog...![]()
da znači dokučili smo minimalno giga rama za 3d prikaz
neznam dal da skočim kroz prozor ili ukradem nekom 512MB rama![]()
Seriously?
Probaj posuditi od nekog...![]()
a sad idemo u off...Izvorno postao Sam Fisher
prvo bi posudio da vidim jel uopće memorija problem... neću kupit bez-veze...
dobro, memorije nikad dosta ali ako nebude 3d-a sa kupljenom gigom onda bi se pojeo...
Seriously?
Da, kuzim te , mozda i nije problem u memoriji. Bio sam prije tjedan dana na prezentaciji Viste RC1 i lik koji je predavao rekao je da su pokrenuli aero i na 512 MB ram-a, te da nije tolko zahtjevna kolko se prica. Samo treba imati noviji hardwer.
Oče bit dobra ova grafička za onaj 3D?
GPU GeForce 7600GT
Sučelje PCI-E 16x
Memorija 256MB DDR3
Radni taktovi GPU/RAM = 560/1400 Mhz
Mislim da je i previse. Ja imam GeForce 6600 pa mi sve radi.
ma on se htjeo samo pofalit, kao oće bit dostaIzvorno postao Sam Fisher
![]()
Seriously?
Ma nek se hvali, ko mu brani....., mislim da bi se i ti da imas gigu rama sad na kompu....![]()
Imam Giga rama, G4-Ti 4200 128 MB bi to moglo kod mene proradit ili treba bolja kartica
Mislim da moze, da, sigurno moze.
Budem probao, moram samo jedan disk ocistit pa javim dali sljaka![]()
nebi ja uopće raspravljao onda jer bi mi radilo...Izvorno postao Sam Fisher
![]()
Seriously?
ima netko iz zagreba da mi sprži vistu možda dobije i nekakvu nagradu![]()
da, ak je neka zenskaIzvorno postao ijelec4
![]()
Ne, 3d radi i s 512mb ako to grafička podržava. Provjereno.Izvorno postao Compov
Ali ipak, nikad dosta RAM-a. Sa 1giga mi je zauzetost u mirovanju oko 50% pa ako se pokreće nešto zahtjevnije...
šta bi ti iz slavonskog broda došao u zgb zbog cure???Izvorno postao prpic
![]()
pa kako onda meni neradi?Izvorno postao Dark
grafa mi podržava full dx9 i pixel sheader 2.0...
Seriously?
dali bi meni radilo intel pentium d820 2,8gh, 1gb rama, ati radeon x1600pro 512mb ram, i još planiram kupim 1gb rama, 360gb hard diska
Možda zbog drivera, jer i moja podržava dx9 i ps2.0, ali nema odgovarajuće drivere pa ne radi (druga mogućnost je ta što možda podrška za dx9 nije hardverska...)Izvorno postao Compov
ma sigurno je hardwerska piše mi na kutiji od grafe... nego jel moguće te drivere negdje skinuti?Izvorno postao Dark
edit:
i to znači da mi koji bi mogli imati 3d, nemožemo ga imati jer nemamo driver? lol
Seriously?
Provjeri na M$ stranicama i stranicama proizvođača, a provjeri i na popisu podržanih kartica
@ijelec4: ne da bi radila, letjela bi![]()
super sad si mi usrećio godinu još da mi je nabavit betu.Izvorno postao Dark
Pa skini je, cemu sluzi DSL.......![]()
nemam flat a ovako me košta 60kn, zato sam rekao da bi radije nekom iz zagreba dao 20kn i dvd nego da plaćam onim gadovima iz microsoftaIzvorno postao exotica
jel ima tko windows vista aero theme da mi posalje?
Bookmarks