ne...nije bitno...
moj frend ima flat i kad meni dode srediti komp uvijek se spaja sa svojim userom i skida hrpu stvari i nikad nije bilo problema...tako da,don't worry![]()
Ljudi dali je moguce, tj. moguce je probao sam ali dali ce mi biti kakva caka kasnije:
Cura je uzela ADSL i ima 2 mjeseca besplatno, a posto ona nista ne skida i samo surfa netom meni je zao da to ne bude neistrosivo, pa sam ja uzeo njeno korisnicko ime i sifru i normalno mi je upao na net i skidam sve, sve 5, ali dali postoji neka caka, dali onu mogu kako skuziti da ja idem preko njenoga, da mi nebi na kraju poslali racun na 15 GB. Onda sam naje......
Dali oni kako mogu vidjeti da se ne spaja preko svog kucnog telefona ili telefon nema nikakve veze sa tim.
Thx, nadam se ubrzanim odgovorima da skidam dok jos ima vremena
Im great in bed
I can sleep for days
ne...nije bitno...
moj frend ima flat i kad meni dode srediti komp uvijek se spaja sa svojim userom i skida hrpu stvari i nikad nije bilo problema...tako da,don't worry![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
HVALA PRIJATELJU, evo jedna vijest koja mi je razveselila dan (noc)
Im great in bed
I can sleep for days
ovo je jako dobra stvar ali isto tako i totalni zaheb. jer recimo netko ti mazne acc i natovari ti račun i šta onda?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
javiš njima da ti nešto nije u redu s računom a oni mogu vidjet s kojeg si se broja spajao i lijepo njemu stigne kazna. Oni to mogu vidjet ali kad im javiš vjerojatno ne pregledavaju tko se kako spaja pa nemate brigeIzvorno postao fly_nan
ok, thx decki evo budem ja ovaj mjesec skidao malo po malo pa cemo vidjeti ako sto bude, ako ne sljedeci skidam 0-24 pa ce sve bit ok.
thx jos jednom
Im great in bed
I can sleep for days
kada podnosis zahtjev za max, upiser broj tel. linije...dakle dobijes podatke za koristenje preko te tel.linije...
ako ti imas mogucnost s druge tel.linije koristiti max..mozes se logirati preko druge sifre, ALI promet se racuna tebi
barem sam ja tako skuzio
jer ne mose se promet racunati na tel koji je prijavljen ako ide preko druge linije...
zato se i naplacuje prebacivanje koristenja adsl-a na drugu tel.liniju
RoBee
mojoj sestricni nije radio komp jedno mjesec dana i ja i ona imam adsl tako da sam ja potrosio i svoj i njezin paket na svom kompu i sve je bilo OK...
![]()
da ali ni ja onda ne kužim čemu služi prebacivanje adsl na drugu telefonsku liniju!
---> preuzeto sa t-com stranicaPitanje: Mogu li se svojim korisničkim računom spajati s drugih lokacija i kakva je u tom slučaju naplata?
Odgovor:
T-Com pri uključenju MAXadsl usluge dodjeljuje korisniku račun s korisničkim imenom i lozinkom kojim se vrši naplata po prometu, neovisno o lokaciji s koje se korisnik spaja.
Dakle, korisnik se može spajati s bilo koje lokacije na kojoj je instalirana ADSL usluga, a naplata će se vršiti po korisničkom računu.
ovo je skroz dobro. sad kad mi dečko dođe na vikend, krast ću njegov promet. on ionako ima flat![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Naplaćuje se prebacivanje opreme kod korisnika i na prespajanje na centrali oćito.
Pitanje je i koja je brzina - vlasnika linije ili vlasnika šifre! Treba probati i može li na iskonovom ADSL-u radit npr t-com ili optima šifra (mislim da je u svakom slučaju T-com davatelj usluge linije, a provider "samo prometa").
Zadnji uredio MrBlc : 31-10-2006 u 20:18
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Izvorno postao MrBlc
Brzina je vlasnika linije... ako pogledas na routeru, tamo pise brzina adsl linka bez obzira na to imao ti upisan password ili ne... i teoretski bi se trebao moc spojiti sa iskonovom sifrom bilo gdje ako je aktivan adsl link... odnosno pretpostavljam da gdje god postoji aktivan t-comov adsl link mozes ici sa bilo kojim userom od onih providera koji nude svoj promet + tcom link...
Za optimu nisam siguran, al nekako mi se cini da to ne bi radilo preko njih...
Bookmarks