Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    jamstvo na bateriju je obično 6 mjeseci
    da ali evo citam bas u jamstvenom listu nove nokie 6070 i nigdje ne pise da jamstvo ne pokriva bateriju,jedino ako je baterija karatko spojena(tako pise u jamstvenom listu mobisa)
    e sad da li je tako kod motorole nisam nazalost citao

= Citat = Izvorno postao smogovac
    ako je tebi tako radilo kako si rekao,to se nemože promijeniti u jedan dan,nekomu se ne sviđa mob i hoče ga vratiti,ima garanciju i to je to...više ništa nije tvoj problem
    ma znam i ja u to vjerujem,i jos sam ga dao sa 512 karticom za 100 eura i 50 kn mi je covjek dao.Nikad nisam nikog zajebo nit mi je to namjera,a ja sam ju imao cirka 25-30 dana i koristio je 5 dana mozda.Mislim da sam skroz posten i ne zelim da ljudi lose misle o meni valjda me kuzite
    Zadnji uredio sfreak : 17-10-2006 u 17:05

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    steta sto je nisi meni prodao , mislim da covjek nije dobio sto je ocekivao pa izmislja toplu vodu .

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Router
    steta sto je nisi meni prodao , mislim da covjek nije dobio sto je ocekivao pa izmislja toplu vodu .
    a kad me nazvao i odmah mi je trebala lova za faks.A sad mi je jako zao

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tip se uopće ne kuži u smartphone i vjerojatno ne zna da se to spaja na komp uopće...
    zato on ne zna da baterija traje 1 dan pod normalno i da je funkcija telefona samo sporedna stvar na windows mobile phone platformi, i da zna tu i tamo zaštekati nešto...
    S mobom je sve u redu, i on bi imao primjedbe i na potpuno novu mpx220.
    nemoj da brigaš, reci mu da je to tako kod tih mobova i on je to trebao znati prije kupovine moba, jer ne možeš ti sad stvoriti bolji mob sam, kad Motorola nije mogla

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andrija
    tip se uopće ne kuži u smartphone i vjerojatno ne zna da se to spaja na komp uopće...
    zato on ne zna da baterija traje 1 dan pod normalno i da je funkcija telefona samo sporedna stvar na windows mobile phone platformi, i da zna tu i tamo zaštekati nešto...
    S mobom je sve u redu, i on bi imao primjedbe i na potpuno novu mpx220.
    nemoj da brigaš, reci mu da je to tako kod tih mobova i on je to trebao znati prije kupovine moba, jer ne možeš ti sad stvoriti bolji mob sam, kad Motorola nije mogla
    a joj ne znam sta da ti kazem,dao sam telefon skroz ispod cijene,jer mi je za faks trebalo,a inace ga ne bi tako nisko dao.780kn za taj mob je stvarno najnize i najrealnije.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    SE-S700
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sfreak-odgovor !!!!

Pošto sam prozvan u negativnom tonu evo da se i ja javim sa par rečenica.
    Dakle ja sam kupio od sfreaka dotičnu Motorolu za okruglih 800KN (a ne nekih
    780-valjda je vec zaboravio koliko je dobio novaca).Moja je greška što sam
    aparat kupio bez probe(jer mi ga je sfreak donio sa toliko praznom baterijom
    da nije mogao uopće upaliti)ali sam čovjeku vjerovao da je mob. o.k. jer mi je
    djelovao pošteno što ni danas ne dovodim u pitanje.Iste večeri sam naravno
    napunio mobitel i drugi dan nakon pet (jednominutnih) razgovora mob.je pokazao
    praznu bateriju i zatim se ugasio.Nakon toga sam nazvao sfreaka i rekao mu da je bat. loša i da nije u redu da mi to nije rekao, pošto kapacitet bat. ne pada preko noći on je siguran sam znao da je bat. loša.Na to mi je odgovorio da će mi
    nabaviti broj prethodnog(prvog) vlasnika moba,i da će mi se javiti,da ćemo ako treba zajedno otići u HG-spot reklamirati .... itd...itd... nakon čega mu se gubi
    svaki kontakt tj. više se ne javlja niti odgovara na SMS poruke.
    Naravno pošto nisam imao drugog izbora otišao sam sam u HG spot sa garanc.
    da reklamiram bat.....LJUDI SU ME DOSLOVNO ISMIJALI kao tako mi i treba kad kupujem rabljeni mob. bez probe i poslali u RAM3 u Slavonsku 19.
    Tamo sam saznao da je garancija na SVE BATERIJE samo 6 mjeseci,a da nova
    košta 285KN,i da je trenutno nemaju već da uplatim taj iznos pa ću je dobiti za 7-8 dana poštom na kućnu adresu,ŠTO SAM I NAPRAVIO,a nadam se da ću je dobiti do kraja tjedna pošto mi je mob.sa dobivenom bat. NEUPOTREBLJIV.
    Da,da ne zaboravim,preključer sam u oglasniku našao neispravnu MPX220 za
    dijelove i kupio polovnu bat. za 50KN koja evo drži već dva dana i tek sad
    mob. tuli da je prazna.
    Evo toliko o tome kako je sfreak prodao "POVOLJNO" I "ISPOD CIJENE" mob.,
    a volio bi samo da mi javi zašto mi se nije javljo ni odgovarao na sms-ove,
    pa nisam ja htio vratiti mob.(a to sam mu odmah u prvom razgovoru i rekao)
    već sam samo tražio pomoć da riješim problem sa bat.
    Zato mi je krivo što me se spominje u negativnom tonu,kao glup..... koji
    nezna ništa o mobu koji je kupio.
    Volio bi čuti i mišljenja ostalih forumaša,ne osjećam se prevarenim ili nešto slično ,pošto znam da je svaka kupovina rabljenog moba rizik,ali gorak je osjećaj u ustima kad se poslije svega na forumu o tebi još piše kao o neznalici ili papku.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    interesatno , a meni si ga htio uvalit pod zamjenu za w810 ...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TITAN
    Pošto sam prozvan u negativnom tonu evo da se i ja javim sa par rečenica.
    Dakle ja sam kupio od sfreaka dotičnu Motorolu za okruglih 800KN (a ne nekih
    780-valjda je vec zaboravio koliko je dobio novaca).Moja je greška što sam
    aparat kupio bez probe(jer mi ga je sfreak donio sa toliko praznom baterijom
    da nije mogao uopće upaliti)ali sam čovjeku vjerovao da je mob. o.k. jer mi je
    djelovao pošteno što ni danas ne dovodim u pitanje.Iste večeri sam naravno
    napunio mobitel i drugi dan nakon pet (jednominutnih) razgovora mob.je pokazao
    praznu bateriju i zatim se ugasio.Nakon toga sam nazvao sfreaka i rekao mu da je bat. loša i da nije u redu da mi to nije rekao, pošto kapacitet bat. ne pada preko noći on je siguran sam znao da je bat. loša.Na to mi je odgovorio da će mi
    nabaviti broj prethodnog(prvog) vlasnika moba,i da će mi se javiti,da ćemo ako treba zajedno otići u HG-spot reklamirati .... itd...itd... nakon čega mu se gubi
    svaki kontakt tj. više se ne javlja niti odgovara na SMS poruke.
    Naravno pošto nisam imao drugog izbora otišao sam sam u HG spot sa garanc.
    da reklamiram bat.....LJUDI SU ME DOSLOVNO ISMIJALI kao tako mi i treba kad kupujem rabljeni mob. bez probe i poslali u RAM3 u Slavonsku 19.
    Tamo sam saznao da je garancija na SVE BATERIJE samo 6 mjeseci,a da nova
    košta 285KN,i da je trenutno nemaju već da uplatim taj iznos pa ću je dobiti za 7-8 dana poštom na kućnu adresu,ŠTO SAM I NAPRAVIO,a nadam se da ću je dobiti do kraja tjedna pošto mi je mob.sa dobivenom bat. NEUPOTREBLJIV.
    Da,da ne zaboravim,preključer sam u oglasniku našao neispravnu MPX220 za
    dijelove i kupio polovnu bat. za 50KN koja evo drži već dva dana i tek sad
    mob. tuli da je prazna.
    Evo toliko o tome kako je sfreak prodao "POVOLJNO" I "ISPOD CIJENE" mob.,
    a volio bi samo da mi javi zašto mi se nije javljo ni odgovarao na sms-ove,
    pa nisam ja htio vratiti mob.(a to sam mu odmah u prvom razgovoru i rekao)
    već sam samo tražio pomoć da riješim problem sa bat.
    Zato mi je krivo što me se spominje u negativnom tonu,kao glup..... koji
    nezna ništa o mobu koji je kupio.
    Volio bi čuti i mišljenja ostalih forumaša,ne osjećam se prevarenim ili nešto slično ,pošto znam da je svaka kupovina rabljenog moba rizik,ali gorak je osjećaj u ustima kad se poslije svega na forumu o tebi još piše kao o neznalici ili papku.
    Prije svega ovako javljao se nisam jer sam vec dva dana vani u njemackoj,druga stvar da ne ispadnem bezobrazan je to da je meni baterija radila normalno i znala je po 5 dana radit bez ikakvog problema s tim da mi je bila druga kartica unutra na koju nisam puno pricao.Prije svega na ovom forumu sam dugo i nisam nikog zajebo nit mi je to namjera!!!nabavio si si mobitel koji je u oglasima po 1000kn polovni "sa 512mb karticom" za nepunih 800kn,i vjeruj mi da sam znao da je baterija losa ne bih je prodao ni tebi niti nekom drugom,ali mi je lova trebala za faks pa sam je zato davao ispod cijene a ne zbog baterije!!!A opcenito sta ti od mobitela za 800kn zelis?vidio si da ima garanciju do 12.12.2006 i ja sam ti u autu sam rekao da imam drugog kupca kad si se poceo cijenkat i gledat mobitel ko da kupujes ukraden ili tako nesto.vidio si koliko ima garanciju i nisi je trebao uzet!!!Da sam znao da je baterija losa ne bih je jos jednom kazem nikom prodao,a prije svega ne bih je prodavao forumasima i stavljao u oglasnik jer mi to nije cilj.A imao sam ponudu od routera i nisam mu prodao samo jer sam se dogovorio s tobom ranije jer drzim obecanje i posten sam!!!

nek ljudi slobodno prokomentiraju sve ovo,ja sam prije svega kriv sto sam ti uopce prodao telefon kad si mi isao spustit cijenu,i govorio mi kako taj mobitel nema cijene.Mislim da sam ti dao za 50kn jos bi mi spusto cijenu.

Toliko od mene,a ljudi neka sami prosude,jer sam s hrpom ljudi poslovao i to kvalitetno i povoljno.

Slične teme

1. T-Mobile MDA compact
    By frish in forum Windows Mobile
    Odgovora: 413
    Posljednji post: 03-09-2008, 14:12
  2. Motorola E1000 ili MPx220 ?
    By FlowBlow in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 07-04-2006, 22:06
  3. mpx200 - k750i - mpx220
    By brudjuz in forum Windows Mobile
    Odgovora: 5