jamstvo na bateriju je obično 6 mjeseciIzvorno postao sfreak
jamstvo na bateriju je obično 6 mjeseciIzvorno postao sfreak
ako je tebi tako radilo kako si rekao,to se nemože promijeniti u jedan dan,nekomu se ne sviđa mob i hoče ga vratiti,ima garanciju i to je to...više ništa nije tvoj problem
da ali evo citam bas u jamstvenom listu nove nokie 6070 i nigdje ne pise da jamstvo ne pokriva bateriju,jedino ako je baterija karatko spojena(tako pise u jamstvenom listu mobisa)Izvorno postao Inovator
e sad da li je tako kod motorole nisam nazalost citao![]()
ma znam i ja u to vjerujem,i jos sam ga dao sa 512 karticom za 100 eura i 50 kn mi je covjek dao.Nikad nisam nikog zajebo nit mi je to namjera,a ja sam ju imao cirka 25-30 dana i koristio je 5 dana mozda.Mislim da sam skroz posten i ne zelim da ljudi lose misle o meniIzvorno postao smogovac
valjda me kuzite
![]()
Zadnji uredio sfreak : 17-10-2006 u 17:05
steta sto je nisi meni prodao , mislim da covjek nije dobio sto je ocekivao pa izmislja toplu vodu .
a kad me nazvao i odmah mi je trebala lova za faks.A sad mi je jako zaoIzvorno postao Router
![]()
tip se uopće ne kuži u smartphone i vjerojatno ne zna da se to spaja na komp uopće...
zato on ne zna da baterija traje 1 dan pod normalno i da je funkcija telefona samo sporedna stvar na windows mobile phone platformi, i da zna tu i tamo zaštekati nešto...
S mobom je sve u redu, i on bi imao primjedbe i na potpuno novu mpx220.
nemoj da brigaš, reci mu da je to tako kod tih mobova i on je to trebao znati prije kupovine moba, jer ne možeš ti sad stvoriti bolji mob sam, kad Motorola nije mogla![]()
a joj ne znam sta da ti kazem,dao sam telefon skroz ispod cijene,jer mi je za faks trebalo,a inace ga ne bi tako nisko dao.780kn za taj mob je stvarno najnize i najrealnije.Izvorno postao andrija
![]()
Bookmarks