jos nesto: imam kingmaxa 1024 ddr2 667Mhz..jel ide na navedeni lap..posto sam cuo da bas neke memorije i neidu na neke laptope..
Hvala !!!
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=3874&catid=19
Potreban mi je laptop samo za nesto nacrtati u acadu 2007 i tu i tamo napraviti neku stranicu.
Lap dolazi sa 512 ddr2, ali imam jos jednu od 1024 i externi HDD s-ata2 od 320GB...tako da za tu cijenu mi je bitan samo CPU..
Sto mislite o gore navedenom i hoce li biti dovoljan za moje potrebe...
Hvala svima !!!
HP nx7400
Šifra:
EY505ES
Cijena:
5.722,00 kn
• Procesor: Intel Core Solo T1350 1.86GHz (2MB cache)
• Zaslon: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800, BriteView
• Grafički sustav: Intel Graphics Media Accelerator 950 do 224MB
• Radna memorija: 512MB DDR2 (proširivo do 4GB)
• Tvrdi disk: 60GB SATA
• Optički uređaj: DVD RW DL
• Dimenzije: 357 x 260 x 30 mm
• Masa uređaja: 2.54 kg
• Jamstvo: 12 mjeseci
• Baterija: 3:30h
• Operativni sistem: FreeDOS
• Modem: da
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11g)
• Audio ulazi/izlazi: da
• USB podrška: 3 x USB 2.0
• PCMCIA: da
• FireWire: da
• VGA izlaz: da
• Bluetooth: da
• Docking Connector: da
jos nesto: imam kingmaxa 1024 ddr2 667Mhz..jel ide na navedeni lap..posto sam cuo da bas neke memorije i neidu na neke laptope..
Hvala !!!
ja mislim da bi ti trebala bolja grafička, jer je to ipak autocad..
a za rame, jesu li oni isto sa laptopa ili sa kompa??
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ovak, to ti je bacanje novaca, ak mislis ista raditi u AutoCADu iz nekoliko razloga;Izvorno postao dana
15 inchni ekran je preemalo mesta za bilo kakovo crtanje
512 Mb memorije takodjer premalo (briem da za AutoCAD moras imat minimalno 1 Gb)
Te trece najvaznije, integrirana graficka, to ce ti raditi velka sranja u AutoCADu, odnosno vrlo vjerovatno je da ce ti shtekat i to na velko.
Moja preporuka, radije dodaj jos malo i kupi 3 puta jace stolno racunalo pa ces imat na cem radit.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
kao što Smrt kaže, bolje si uzmi stolno malo bolje..Izvorno postao Smrt
ako ipak misliš uzeti laptop preporučam ti malo stariju verziju, možda 2005, a ne 2007, jer bi ti on i radio..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
1. ram je http://www.links.hr/index.php?option...kl=016.500.064
za laptop
tj. sve zajedno bih imao 1.5Gb rama
2. A to za acad, tu i tamo nesto prepraviti ( budem za 1-2mj slozio neku kucnu kantu )
bezveze mi je sad baciti jos 2000-3000kn za bolji lap kada ga necu 100% iskoristiti pa sam upravo dosao do ovog limita...neznam, mozda se varam!!
Ok ajd imat ces dosta rama, al graficka je on board, znaci mos se sljivit da ce moci otvarat nest u AutoCADu, il prepravljat, briem da ce ti lap jednostavno umirat, jerbo te on board graficke nemaju podrske za grafiku kakva je potrebna za AutoCAD.Izvorno postao dana
Racunalo se naravno kupuje prema potrebama i mogucnostima, ak ti se dogodi da ces morat vise radit u ACu, nego sto si planirao, a neces moci jer ti lap nece moci durati, onda si bezveze bacio 6k kn, a za te novce si mogao kupiti posteno stolno racunalo i na njemu raditi bez problema.
Moje misljenje je da za istu cijenu koju bi dao za lap, mozes dobiti i do 3 puta bolje stolno racunalo.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks