evo prijedloga: uzmi samsung sm 910n lcd 19 incni, extra je ima moj drug.
evo prijedloga: uzmi samsung sm 910n lcd 19 incni, extra je ima moj drug.
Ti covjeku koji na monitor kani potrositi do 4000 kn preporucujes nesto sa 25 ms odazivom?Izvorno postao dino123456789
kaj mu fali, moj drug mi kaze da je u specifikacijama pisalo 12ms, svejedno je mocan kakav god da je (meni je dobar moj samsung sm 710 v 17'' ja nista u kompu ne planiram mjenjati, sve mi je odlicno)Izvorno postao .:AM:.
Inače, molim te, suzdrži se predlaganja nekih stvari ako nemaš predispozicije da objektivno zaključiš što je dobro a što ne...Izvorno postao dino123456789
Da bi mogao nekome predložit neki LCD monitor, moraš prije toga vidjeti uživo 20ak različitih monitora i raditi na nekih 5 monitora... da bi shvatio razlike između onih sa 25 Ms i onih sa recimo 8 ms te onih sa 400:1 kontrastom i onih sa 1400:1 kontrastom...
ja smatram da pomoć pri kupnji LCD monitora treba osobama koje kupuju recimo 19" do 2200 kuna... tu ima podosta modela i sve varira... perfomanse, kvaliteta, dizajn... dok LCD monitori preko 3000 kuna imaju sve to po defaultu na samom vrhu... stoga sam ti i rekao... samo odaberi koji ti se sviđa...
ja također preporučam samsung 931BF ... no prvenstveno gledaj sa što više garancije... te gar. na 0 mrtvih pixela...
to je jedino što može biti propust i najskupljem monitoru... pa da se odmah eliminira...
19" monitori izlaze iz mode polako i sad na scenu stupaju wide modeli...Moja preporuka je Samsung SM 205BW - nedavno sam jednog prodo. Monitor ima sve što ti treba - dobar kontrast, osvjetljenje, DVI, brzu matricu, pivot,... a slika također oduševljava.
pa rekao je da mu je prvensstveno radi igranja igara...
tak da bi onda nastali problemi zbog ne defaultne rezolucije monitora...
To je najmanji problem jer ide preko DVI-ja i sve se lako sredi.![]()
Bookmarks