svejedno...ja pitam je li se pojavljuje ovaj error na ekranu, meni se pojavljuje na jednom od mojih kompjutera (ne na ovom sa kojeg ovo pisem) i sad trenutno snimam windows 2003 standard i nema vise virusa s obzirom da sam sve formatirao
svejedno...ja pitam je li se pojavljuje ovaj error na ekranu, meni se pojavljuje na jednom od mojih kompjutera (ne na ovom sa kojeg ovo pisem) i sad trenutno snimam windows 2003 standard i nema vise virusa s obzirom da sam sve formatirao
meni se to nije pojavljivalo...samo mi se u trayu pojavio upitnik (ili usklicnik u trokutu) a kad bi kliknula na to (bilo desni bilo lijevi klik) prebacio bi me na neku stranicu,ne znam sad tocno koju...nisam ga nikako mogla ugasiti nit nis...
a cuj,mozes i ti probati s tim...lose nemres sigurno napraviti
valjda ce se naci netko tko ce ti znati pomoci 100%![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
cim bih pokrenuo bilo koju nezahtjevnu aplikaciju on izadje iz nje i ona je kriticna pa se mora ugasit. i stalno je iskakao taj crveni kvadrat koji se predstavljao u trayu kao da je windows security center, onda ja lijepo snimio win server 2003 i gotovo.
meni se ne pojavljuje tak..nego drugacije...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
a ne znam onda...pogledaj onda na onom linku za onaj forum...mozda je netko imao slican problem...
sretno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks