EL 71 definitivno...
Evo usporedba...
EL71 jer je noviji, atraktivniji, ima bolji displey, noviji...![]()
Pa recite koji je bolji.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
EL 71 definitivno...
Evo usporedba...
EL71 jer je noviji, atraktivniji, ima bolji displey, noviji...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam uvijek sklon top modelima makar i nije više tako "up to date".To je bio vrhunac što je siemens nudio, a el71 je rađen da bude cijenovno prihvatljiv.
A s75 ima i jacu bateriju.
Da, ali im pospecifikacijama baterija traje podjednako za razgovre... Ali EL71 je noviji model i stvarno je dobro napravljen...Izvorno postao konan1
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Şlažem se EL71 je ljepuškast ali ima puno drugih mana kao i predpostavljam s75 kojeg nisam probao. Ja bih radije za ovu cijenu po kojoj se krecu ovi mobiteli uzeo k750 ili nokiu 6233, ali da moram izabrati između ova dva, to bi bio s75, koji nije cest pa osigurava određenu ekskluzivu.
Ja bi bez razmišljanja uzeo EL71...atraktivan dizajn, najbolje napravljen slide na mobovima kaj sam vidio, odličan ekran i još je k tome cijenovno prihvatljiv...![]()
Bom Chicka WahWah
tesko je izabrati.po funkcijama su vrlo slicni,ali je ljepsi EL71.
a da malo objasniš te mane koje misliš da imaju? konkretiziraš?Izvorno postao konan1
evo po meni je samo stvar dizajna, neko voli obični, tj. klasični ravni mob, neko klizni, neko preklopni. po samim specifikacijama oba su moba vrlo slična, više manje se razlikuju u samim pojedinostima. e sad postoje 2. činjenice. S75 je "Siemens", dakle za one protagoniste, na sami spomen ovog imena, odmah se blati, pljuje, omalovažava i šta ja znam šta već dotični mob, a to je sve zbog njihove X5X serije, koja je po saznanjima mnogih, čisti promašaj, globalna katastrofa. na svu sreću, ja nisam imao niti jedan mob iz te serije, al sam zato imao 1 iz X6X serije i 2 iz X7X serije, i jednostavno ne vidim u čemu je problem, u čemu su oni lošiji od nekih nokija, od SE K700, i njemu sličnih. meni su telefoni odlični, radio sam s njima svakakve gluposti, dekodirao, debrandirao, mijenjao meni, samo nisam ubacivao nikakave patcheve, i nikad niti jedan od ta 3 nije "stao". trenutno imam EL71, s kojim sam također zadovoljan, što sam već mnogo puta napisao, i pojasnio konkretne prednosti i mane, pa neću opet. naravno, stoji i ona činjenica da je benq-siemens napravio potez kao niti jedan proizvođač do sad, te apsolutno promjenio dizajn svojih modela, pa mislim da slobodno objektivno mogu reći da modeli koji su do sada izašli, izgledaju vrhunski, s obzirom na cijenu i kvalitetu izrade. netko je jednom prilikom ovdje na forumu napisao u vezi samsunga (problem oko istodobnog zvonjenja i vibriranja) dal u samsungu software rade programeri ili manekeni, pa bi se to moglo pripisat i EF81 modelu, al ne bi to mogao reć i za EL71 (kod mene je brandiran), istina da je malo sporiji, al ništa strašno.
također stojim iza one činjenice da je ipak EL71 noviji, ajmo ga nazvat atraktivniji model, sa odličnim zvukom, što mu je veliki plus. no, isto tako, S75 je jedan od zadnjih modela siemensa, meni jako lijep, i da se mene pita, stvar je u pojedinostima koje bih ipak pripisao EL71 jer ipak, možda nekako najbitnija činjenica, noviji je model, kako rekoh, možda atraktivniji. no to je moje mišljenje, siemens je opće poznat po problemima koje sam mislim objasnio, što je benq-siemens relativno ispravio. dakle, moj glas ide za EL71, al ponavljam, najviše ovisi o korisnikovim zahtjevima, ako mu se slide model ne sviđa općenito, onda mislim da S75 opravdano zamjenjuje.
definitivno el71![]()
koristio sam oba i ja bi izabrao s75.prednost el71 je samo u rezoluciji ekrana..
Po kvaliteti zvuka su stavrno tu negdje,možda je čak i s75 mrvicu bolji,kvaliteta izrade je na strani s75,ali materijali korišteni u izradi na strani el71!iako el71 ja stavrno kvalitetno napravljen mob,zadnji poklopac mi ne ulijeva sigurnost,klimav je i ima dosat lufta,dovoljno sa nerviranje kod pisanja sms. Dok s75 je jedan od najčvrščih mobova koje sam imao prilike koristiti,kompaktan i sve na svom mjestu. Kamere su jednake-ma da s75 daje bolje rezultate po mraku.Glavna mana el71 jestnjegova baterija koja je apsolutna katastrofa,ako vam cijeli dan izdrži budite sretni,s75 je dosta bolji po tom pitanju.El 71 je mob niže klase i kao takav je rađen,dok s75 je klasičan njemački mob zlatne sredine,koji je ostavi na mene odličan utisak![]()
el71 samo zbog dizajna i bolje rezolucije
To je ok.
Ali mislim da je to ipak stvar osobnog izbora.
Ja isto preferiram S75 jer sam koristio gotovo sve Sx5 modele.
Imao sam S25,S35,S45,S55 i S65 koji trenutno imam.
Mogu reći da sam izvanredno bio zadovoljan s njima.
Ali to je ipak stvar navika.
Možeš govoritit zagriženom Nokijašu da kupi Siemensa ali ga nebi nikako nagovorio.
Tako i ja nebi kupio ništa osim Siemensa,da mi pokažeš neki mob druge marke.
Mislim,ali ipak postoje iznimke.
Recimo N70,N72,i tako...![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Bookmarks