ajde lumeni,i meni to treba![]()
Znam da je to bilo 100% i sad trazim po netu,ali ne mogu nigdje nac...
Nije mi nikak jasno kak se to neda nikak skemijat da duze traje taj ton poruke...Sve drugo se da prebrikat na mobu s onim FAR managerom i sad da se ovo neda to mi nikak nije jasno...
Ajde please ak neko zna di se to da maknut ili "iskljcit" pa da ton poruke bude duzi nek posta link ili da mi barem objasni...
Hvala!!!
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
ajde lumeni,i meni to treba![]()
Koliko je meni poznato taj ton na 99% mobitela traje imeđu 5 i 10sec...
Što je meni sasvim dovoljno da čujem da mi je došla poruka... sve preko tog bi mi bilo previše, jer mi rijetko kad i mob zvoni duže od 10sec prije no što se javim...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Slazem se. P910 AFAIK podrzava neograniceno trajanje SMS tona, pa sam ipak imao kraci MP3, od nekih 4-5 sec. Pa me cak i to nako par dana pocelo iritirati (a i moje na poslu, nezgodno je kad svakih pola sata do sat dobijes poruku), pa sam stavio na ugradjeni Message Tone (dva bipa).
Sve u svemu, neogranicen SMS ton mozda izgleda kao nice feature, ali IMHO dugorocno je beskorisno.
decki pitanje je bilo dali se moze produljit ton poruke na SE ili ne,a kakvo je vrijeme na sardiniji,kolko charlton heston ima ploča u svojoj kolekciji ili zakaj hulk hogan nemre zavrsit raymana na ps2![]()
A kad već tako lijepo pitaš, odgovor je NE!!
Onda si nabavi P910, ko što je ravilov rekao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks