Izvadi karticu, obriši datoteku C:\System\Bootdata\FirstBoot.dat, vrati karticu, namjesti sat i vidi je li radi izbornik. Ako radi, deinstaliraj problematičan program i amen.
Imam jedno veliko sranje!
Instalirao sam neku aplikaciju na karticu. Sad mi nesto sere, ne mogu uci u glavni meni ni ista raditi na mobu, a kad izvadim karticu sve je u redu!
Sad meni treba da ja formatiram karticu ali ne iz glavnog menia, nesto kao reset telefona sa kombinacijom onih tipki!
Da li neko zna! Bio bih vam jako zahvalan!
Izvadi karticu, obriši datoteku C:\System\Bootdata\FirstBoot.dat, vrati karticu, namjesti sat i vidi je li radi izbornik. Ako radi, deinstaliraj problematičan program i amen.
ili ako nemaš previše programa i ostalog na memo kartici, ili ako ti nesmeta što bi sve "izbrisao", onda ti je jednostavnije formatirati karticu pomoću card-reader-a na kompu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, a kako se radi format pomocu card-reader-a na kompu? ne znam to, ako nije problem malo detaljnije objasniti?
I kako da u mobu udem u c:system? nisam bas neki prof. sto se tice mobitela!
Hvala
ajde, nek neko pomogne, jel moze neko da ima onaj uredaj za formatiranje kartice, ne znam dal se isplati kupovati!
il nek mi neko samo KAZE KAKO DA UDEM na nokii 3650 u c:system
Ako imaš cadr reader, spojiš card-reader (čitač kartica) na komp, onda jednostavno staviš memo karticu u card reader, odeš u My Computer, tamo ti se pojavi Removable Disc (ili neki drufi naziv za MMC), stisneš desni gumb miša, izabereš Format i stisneš OK. Pričekaš da se foramtira kartica i vratiš ju nazad u mob. Onda foramtiraš karticu u mobitelu i to ti je to...
Da uđeš u c:\system\... trebaš na mobu imati instaliran recimo FExplorer koji možeš naći na dotsisu i onda jednostavno otvoriš FExplorer i odeš u c:\system\...
EDIT: domyOS, hvala na ispravci...![]()
Zadnji uredio Ico : 16-10-2006 u 22:29
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
FExplorer se zove...
e, jesam izbrisao ono u c:system\..., ali nista, sve po starom!
imas mozda nesto drugo?
Probaj isključit mob, držat olovku pa upalit i pustit olovku kad se pojavi PIN unos.
Rjeseno i ovo!
formatirao sam karticu card-readerom i sve je ok!
HVALA ZA POMOC!
Bookmarks