Također ocekujem pad cijene sa izlaskom n95, a pogotovo ako dođe na trziste n75.Izvorno postao M A R I N
Također ocekujem pad cijene sa izlaskom n95, a pogotovo ako dođe na trziste n75.Izvorno postao M A R I N
ja cekam n73 music edition sa 2gb memorije i crna boja.
jel imas mozda slikeIzvorno postao zmija
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
http://www.gsmarena.com/nokia_music_...s-news-222.phpIzvorno postao sonyck
e ovo je nešto što nisam trebala vidjeti![]()
![]()
ne znam koja mi je privlačnija. od 1 do 8Gb ugrađenog prostora for storing all your favorite tracks
gademitdač!
a gle. kupnja prek oglasnika ti je uvijek riskantna. ali zato jeftinija nego u trgovinama. ja bi riskirala ako je u pitanju ušteda od 50 do 70 eura.Izvorno postao Shpaolin
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
a imaš i ovdje!Izvorno postao sonyck
![]()
Dečki, mislim da bi se trebali vratiti prvotnom pitanju:
Izvorno postao Shpaolin
Mislim da je tih 380Eura realna cijena, al možda da je koji 10-ak eura jeftiniji, možda bi bila još realnija...a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?Ali mislim da je za te novce to super mob...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala ti ,ali nisam ja mislio jel to puno, jel je to inace bila najniza cijena u oglasniku za novi sa garancijom jel isto ima i za 440 eura...Izvorno postao Ico86
Samo, ja bi pripazio da mob obavezno ima garanciju... a čak ako je ima u Mobis-u, onda bi dao za mob i 10ak eura (par desetaka) više, jer garancija uvijek dobro dođe... makar sa N73 i nema nekih velikih problema, koliko sam pročito i na ovom forumu, ali i na drugim...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ova n73 music edition fantasticno izgleda ali i cijena ce mu bit paprena,valda se nece prljat kao 3250 zbog ispolirane plastike jer mi se cini da je taka i kod ovog modela
Bookmarks