Eto ti razloga zake ti se rusi komp, nie dobro overclokano, vjerovatno mu neki parametar ne pashe pa je nestabilan.Izvorno postao Compov
Vrati sve na normalu i nebude se rusil...
Eto ti razloga zake ti se rusi komp, nie dobro overclokano, vjerovatno mu neki parametar ne pashe pa je nestabilan.Izvorno postao Compov
Vrati sve na normalu i nebude se rusil...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
meni se isto to desilo sa mojim athlonom. clockao ga na 2.45 GHz sa standardnih 2GHz i restarta se cim udje u win, stavi na normalan takt, overklok ti ne pomaze bez dobrog hladjenja i opreme za hladjenje (vodeno hladjenje, tekuci dusik da malo smrzne toplo-sprzen prockas)
Ne treba pretjerivat, tekuci dushik sam vidio da su koristili kad su isli na 8 Ghz, a za ovo normalno overclockanje su dobri ventilatori, il mozda malo boji ventilatori, al nie stvar samo u pregrijavanju, vec u tome da treba znat overclockat, tj postelat pravilno sve parametre u BIOSu, da bi racunalo radilo stabilnoIzvorno postao dino123456789
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
imao sam ja to klokano dugo i radilo je... skužio sam da kad sam stavio nov hdd počelo je resetiranje...
no sredio sam stvar privremeno... isključio sam skener koji je stalno svijetlio i trošio struju iz usb-a...
dok ne kupim novo napajanje ne palim skener
a ispravno je klokano po jumperima... i radilo mi to prije bez problema... jednostavno mi je slabo napajanje i zato sad imam problema...
hvala svim na pomoći
![]()
Seriously?
Bookmarks