Znam...imao sam vec dvije nokie....ali jedino što mi se kod 9300 ne sviđa je to što je malo veča...drugi izbor je bio v3i...i mozda ju uzmem! Razmišljo sam i o mda...ali neznam bas kako se kreču cijene i di ču ga nabavit???Izvorno postao fly_nan
Znam...imao sam vec dvije nokie....ali jedino što mi se kod 9300 ne sviđa je to što je malo veča...drugi izbor je bio v3i...i mozda ju uzmem! Razmišljo sam i o mda...ali neznam bas kako se kreču cijene i di ču ga nabavit???Izvorno postao fly_nan
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
9300 je stvarno velika i može imati superuber funkcije ali jednostavno mi se ne sviđa.Izvorno postao DrugBrko
a v3i... meni je malo taj mobitel ko tacnalijepo izgleda izvana, tanak je i prekrasan ali kad se otvori nekako mi je prevelik. kamera mu je dosta loša. imenik je u banani. teško je tipkati poruke. ne znam.. meni se jednostavno ne sviđa. a cijena... imaš ih u oglasniku za 1200-1500kn.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja bi uzeo 9300 ,jedino što nema vibru![]()
Nokia 6630 do 1200kn. Savrsen mobitel za te novce.
Stoga oglasnik u ruke i zovi.![]()
ja bi uzeo MDA Compact..
imao sam dva PPC-a, i uvjek bi želio imati MDA, ali nema se para..
uzmi MDA, najbolji izbor, a V3i mi nije nešto, ružan je..
ili si uzmi 6233, ja bi ga uzeo da nemam pare za MDA, mada su tu negdje sa cijenom..
ili 6233 ili MDA..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bookmarks