e kokliko je velika igra?
e kokliko je velika igra?
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
Konfiguracija nema veze s tim, igra bi se trebala instalirat,a to kaj se kasnije mozda nece dat igrat ak je preslaba konfa, nema veze.
Ovak, najvjerovatnije ti je CD/DVD smrdan, ili mozda nemas dosta prostora na hardu. Probaj prebacit s CD/DVD-a na hard, te onda probaj instalirat.
Konfiguracija je dosta dobra da se 3 fife odjedanput mogu igrati bez imalo trzanja, a kao sto je panzer rekao to nema veze sa instalacijom. Mjesta na hardu ima i vise nego sto treba, a kao sto sam rekao i kopirao sam dvd na hard i nece.Igra je piratska, a dvd fizicki nije ostecen. Drugih prijedloga????
Zadnji uredio Black_Hawk : 15-10-2006 u 16:29
probao je to napisao jeIzvorno postao Panzer
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
greška ti je sigurno na dvd-u tako je meni bilo na nekoliko igrica nema veze ako ti dvd nije izgreban moguće je da je onom tko ti je spržio bio izgreban i da ga je jedva presnimio kao dokaz da je to tako probaj samo taj file kopirat na komp. i nećeš moći. Sorry
Mogu kopirati taj fajl na komp!!!!Izvorno postao ijelec4
Ja sam taj dvd i przio i izvorni dvd je bio u jako dobrom stanju tj. bez ogrebotine
neznam onda kod mene se nisu mogli kopirat ti oštećeni fileovi, probaj onda to pretvorit u iso datoteku pa onda preko deamon toolsa ponovno instaliratIzvorno postao Black_Hawk
Ja sam imao problem kod Fife da kada sam ju instaliral,počeo igrati i odmah me izbaci sa igre.
Onda sam instalirao nove drivere za grafičku i sve je bilo ok!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks