Ajme meni šta vi mislite o meni?!Na telefonu nije rađen testpoint, sve što je rađeno na njemu radio sam ja. Kad sam ga tek kupio bio sam ga ubio flashiranjem, a s obzirom da se tada jako malo znalo o C55 (kupio sam ga i sjebao čim se pojavio na tržištu) oživio sam ga vlastitom metodom nakon jedno 2 tjedna isprobavanja svega i svačega(pretpostavljam da je pri tom improviziranom oživljavanju došlo do nekakvog sjebanca pa se winswup više neće spojit na telefon). Vklay mi normalno pročita telefon i spoji se na njega, tako da je sve što mi treba novi firmware u .bin formatu da ga mogu flashirati sa vklayjom... Pa ako netko ima ili zna gdje ima, bio bih zahvalan, jer do sada sam uspio naći samo winswup i official inačice novog firmwarea....

Na telefonu nije rađen testpoint, sve što je rađeno na njemu radio sam ja. Kad sam ga tek kupio bio sam ga ubio flashiranjem, a s obzirom da se tada jako malo znalo o C55 (kupio sam ga i sjebao čim se pojavio na tržištu) oživio sam ga vlastitom metodom nakon jedno 2 tjedna isprobavanja svega i svačega(pretpostavljam da je pri tom improviziranom oživljavanju došlo do nekakvog sjebanca pa se winswup više neće spojit na telefon). Vklay mi normalno pročita telefon i spoji se na njega, tako da je sve što mi treba novi firmware u .bin formatu da ga mogu flashirati sa vklayjom... Pa ako netko ima ili zna gdje ima, bio bih zahvalan, jer do sada sam uspio naći samo winswup i official inačice novog firmwarea....
Odgovori uz citat
Bookmarks