SE definitivno ima najbolju kameru. meni se čak i dizajn mobitela sviđa. međutim ja koristim digitalni fotić za slikanje a ne mobitel, prema tome bezveze mi je davati toliko para za mobitel koji ima ograničene funkcije i super kameru.
SE definitivno ima najbolju kameru. meni se čak i dizajn mobitela sviđa. međutim ja koristim digitalni fotić za slikanje a ne mobitel, prema tome bezveze mi je davati toliko para za mobitel koji ima ograničene funkcije i super kameru.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ajd da i mene neko razumijeIzvorno postao fly_nan
![]()
![]()
![]()
Prvo, još nemamo pojma koliko će mobitel koštati, ali sigurno neće tri i pol soma kuna, jer je debelo ispod jednog K800 koji košta upravo toliko... A i sumnjam da će biti ograničen kod ostalih funkcija, jer znam što SE mobiteli mogu ponuditi, a to je sigurno više od jedne Nokije za iste novce...
da, trebo bi biti jeftini od K800, ali da će cijenom biti "debelo" ispod K800, nekako sumnjam, ponajviše zobk podosta aluminijskih (ili bar tako izgledaju, pogotovo zadnji poklopac) dijelova na mobitelu...Izvorno postao frish-KI
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mob je isti q ko i k750i samo u drugom kućištu...
Seriously?
prije bi reko ko w810 (zbog tipki naprijed)... ali vjerojatno sa softom kao kod k750...Izvorno postao Compov
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma strpimo se jos koji dan pa cemo saznat koji je i sta je sve u njemu..
Netko nema para za oboje,pa si kupi mob sa koliko toliko dobrom kameromIzvorno postao fly_nan
Zadnji uredio ledeni : 16-10-2006 u 21:54
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks