A jesi montira virtual drive u Daemon toolsima, znas ono desni klik na DT i mount image i stavs kao virtualni cd prem putanji tj na mjesto di ti se nalazi onaj fajl ot trackmanie, mdf, mds nest u tom stilu..
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
ili mora cd biti stalno mountan, ili trebaš crack.
traži na
www.megagames.com
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
treba sam onaj file mdf ili mds kako se vec ove bit mountan ne treba cd biti u drajvu, spremis ga u neki dokument i od tu ga sam mountas za daemon tools!!
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
ma to sam sve napravio ali kod ove igrice je nešto drukcije neznam šta je, jer imam i ostale igrice koje idu preko daemon-tools i rad mi
koristi starforce zaštitu...
da bi pokrenio, moraš skinuti daemon tools 4.06
e onda moraš cijeli image spremiti na HDD i mountati ga u daemon tools
onda moraš ugasit komp i izvaditi kablove za napajanje svih optičkih uređaja ( DVD pržilica, DVD, što god imaš )
nakon toga upaliti komp da ti u windowsima ne očita nijedan DVD uređaj osim onog od daemon toolsa...
Tek onda možeš igrati igru...
Tako je gotovo za sve SF3 zaštićene igre prvih mjesec , dva, tri... sve dok netko ne napravi patch...![]()
Bookmarks