mozda ti priznaju kad vide kad je poslano...
a sto nisi to faksirala???bilo bi jednostavnije, brze i sigurnije...
mozda ti priznaju kad vide kad je poslano...
a sto nisi to faksirala???bilo bi jednostavnije, brze i sigurnije...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nemam odakle.![]()
pa na posti...
znam jednog decka koji je za ADSL slao par puta preko neta i poslao postom i na kraju ni jednom nisu primili...onda je otisao u tcentar i tamo podnio zahtjev...
najgore je to kaj nemas kak dokazat da si poslala prije 15.,ali mozda ti priznaju jer posta lupi zig kad je nesto poslano...drzim fige![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hvala hvalanego ja bi davnih dana otisla u tcom i tamo bi podnjeli zahtjev al postoji ogromni problem. telefonska linija je na mog strica koji nije u hrvatskoj. i on doso nabrake, ja dala njem da potpise i tako da je to to..nije stigo nigdje ni ic ono..sam mu je trebalo da ide do t coma pa ovo pa ono... tak da sam ja jedno virjeme cekala da on dodje i kad je to rijeseno proslu sub ja sam poslala...al eto. vidit cemo vec sta ce bit..
Ej ja sam 01.09.06 potpiso zahtjev u t-com-u za adsl i do dan danas mi ga još nisu postavili zvao sam ih jedno 20-et puta i svaki put mi kažu da će bit za par dana,užas![]()
![]()
lopovska posla najrađe bi odusto i uzeo kod iskona tamo kažu da ti postave u tjedan dana
Nije bitno kad su oni primili zahtjev, nego kad si ga ti podnijela, dakle u akciji si...
Inače, meni su došli montirat tri dana nakon što sam podnio zahtjev!Linija mi je bila u kvaru, a kad su došli ukloniti kvar, usput su mi postavili adsl!
![]()
Izvorno postao fantun28
što znaci, potrgaj kablove, i nek oni dodju popravit to, a usput nek ti postave i DLS![]()
Bookmarks