čini mi se da su slova malo veća... Uglavnom, bar se meni čine veća kada pišeš poruku nego na 6610...Izvorno postao dakky21
Najbolje bi ti bilo da se zaletiš u neki T-mob centar i tamo malo pregledaš mob (tamo imaju i 6070 i 6101 i 6020)...
čini mi se da su slova malo veća... Uglavnom, bar se meni čine veća kada pišeš poruku nego na 6610...Izvorno postao dakky21
Najbolje bi ti bilo da se zaletiš u neki T-mob centar i tamo malo pregledaš mob (tamo imaju i 6070 i 6101 i 6020)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
uzmi si 3310
ne mozes promashiT !
ja sam starijima oko sebe (mama, tata...) uzeo takvu !
vrlo jednostavan, VELIKI masni font i besprijekoran rad !!
iskreno, ni meni se ne svidjaju ovi noviji modeli...jednostavno je font premali...
meni je moja 6233 ok, ali font..da povecalom citas....
RoBee
mene niko neslusa nek uzme samsunga jer imaju najvece brojke
To definitivno stoji... Samsung ima najveći prikaz brojeva koje tipkaš kada nekog hoćeš nazvat... Ali je zato prikaz imena u imenuku manji nego kod Nokija...Izvorno postao sonyck
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sve to super ali htio bi da bude NokiaIzvorno postao sonyck
BTW
danas imao u rukama 1600, u porukama se moze upaliti veliki font, onda je sms u samo dva reda, pa moras listati, ali su zato slova ooooogromna!!!
kao sto robee kaze, sa 3310 neces pogrijesiti. najjednostavniji mob, uz to nepoderiv. font i slova ok, malo para.
Na 6230i možeš u postavkama staviti velicinu fonta za pisanje poruka.Ja bih ti savjetovao da starom uzmeš 6020 iz t-mobilove ponude u simpa paketu za 700kn jer predpostavljam da se i na njemu može birati font..
6630 ili neki samsung (uz promjenu velicine, mozes mijenjati i boju fonta i pozadine)...
Bookmarks