Čekaj da ti moderator vidi naslov teme... O tome je bilo puno priče, a ako želiš uspoređivat modele imaš podforum "usporedbe modela"Izvorno postao tzar
Evo sad sam tu pročito da na d600 preklop nije baš predobar.Pa ako mi neko može malo to pojasnit il je bolje uzet nokiu 6280?
Čekaj da ti moderator vidi naslov teme... O tome je bilo puno priče, a ako želiš uspoređivat modele imaš podforum "usporedbe modela"Izvorno postao tzar
rijetki su ti koji su imali problema sa d600 tj. sa slideromIzvorno postao tzar
d600 vs. 6280 d600 je 2puta bolje napravljen
D600 koliko je meni poznato nije preklopni mob, već klizni...Izvorno postao tzar
Bilo je puno rasprava o tome... D600 po mom ima kvalitetnije napravljen slide, ali Nokia ima puno bolji soft... Pričalo se o tome u podforumu Uporedba modela...Izvorno postao tzar
Evo jedne od tema: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ight=6280+D600
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Po meni D600 ima odličan slide kao i svi samsunzi,neznam ko ti je napunio glavu da nevalja,prije neće valjat na nokiji nego na samsungu
Evo ja se ispričavam svima, novi sam ovdje i još se ne snalazim najbolje.A to da mu ne valja slide to sam tu pročitao.Moram promjenit mob. jer mi se ovaj raspada pa nebi htjeo kupit nekaj kaj bu mi riknulo za par mjeseci.
Ako trebaš više informacija o ova dva modela, pogledaj OVDJE, jer je o tome već bilo govora na forumu.
Ubuduće takve teme otvarajte di im je mjesto i pazite na naslov, a ovo će biti![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks