Tools -> Folder Options -> kartica General -> u okviru Tasks, točkicu stavi na Show common tasks in folders -> OK
EDIT: A za izgled My Computera se poigraj opcijama u izborniku View jer ne znam kak si imala prije...
Uživaj!![]()
e ovako...igrala sam se tweaks&tricks i sad...maklo mi se ono u folderima s lijeve strane di su details i to...
![]()
ako mi netko moze pomoci da se to vrati jer,pogadate, ja ne znam
mjenjala sam dosta toga tako da ne znam sto je tocno to maklo...
i da mi se vrati onaj standardan izgled My Computera...a ne da su ovak poslagani folderi...
jel zna netko???![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Tools -> Folder Options -> kartica General -> u okviru Tasks, točkicu stavi na Show common tasks in folders -> OK
EDIT: A za izgled My Computera se poigraj opcijama u izborniku View jer ne znam kak si imala prije...
Uživaj!![]()
domy danas ti je u planu meni pomagat???
e rjesila sam sa details sad samo ako netko zna kako vratiti foldere u my computer da imaju onak odvojeno...onak,normalno da izgledaju,a ne ovak ko kod mene...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
je...tako je...kad se vidimo castim pivama
eto...ovo je sredeno pa moze![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks