Ja sam dobio poruku danas.
Nisam niti ja! Ja sam na pretplati, pa mislim da možda popust vrijedi samo za blabla korisnike. Možda pretplatnici dobe nešto drugo? GPRS?![]()
![]()
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Ja sam dobio poruku danas.
Meni je Unlimited lijepo došao, rastereti preplatu i imam ih puno na 098.Izvorno postao Mobyy
Meni ništa nisu poslali..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja još ništa nisam dobio[malo ljut.....]
ja sam na prepaidu, i jučer sam dobila poruku...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ni jaIzvorno postao zerobravo
.....
ja nisam dobio nis.. opet ce biti da su prepeid korisnici u boljoj poziciji..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
to nije sigurno. možda samo još nisu stigli poslati pretplatnicima, a možda će vama ponudit nešto još bolje.Izvorno postao Trapavi
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
sigurno je da ce pretplatnici dobiti nesto konkretnije, mozda kakav atraktivan aparatic uz produzenje pretplate?
hmm, ne bi bilo lose...![]()
Ja sam na pretplati i dobio sam poruku... Znači, ista stvar i za prepaid i postpaid korisnike, bez obzira dobili poruku ili ne... Uostalom, znate da im servis sa porukama i nije najjača strana...
ma joj možda baš neću nikoga trebati zvat tada lol koje oni imaju fore... bolje da su nam svima dali 5 besplatnih poruka ili sl... joj
Seriously?
Ja još nisam niš dobio, sunce im njihovo...al ak je svima to aktivirano, onda je valjda i meni...
Bom Chicka WahWah
Također nisam ništa dobio, ali i da dobijem neću se nešta posebno obradovati,
mogli su to malo bolje proslaviti.
nisam dobio, ali mi je i racun istekao a nemam namjeru nadoplatit, al ajvit cu ak stigne poruka.Izvorno postao radule
Šta se odustaje od telcaIzvorno postao khideg
![]()
![]()
U Vecernjaku se spominje 50% popusta ali totalno nejasno:
http://www.vecernji-list.hr/home/man...55087/index.do
"Optimizam na proslavi prvog rođendana na hrvatskom tržištu, čelnici Tele 2 zaokružili su najavom pokrivanja svojom mrežom 90 posto teritorija Hrvatske do konca 2007, te 50 postotnom pojeftinjenjem razgovora unutar njihove mreže."
Citatelj bi pomislio da je to trajna akcija a ne samo danas, a i mogli bi tako nesto napraviti sada kad t-mobile nudi Unlimited,a VIP 0,10 unutar mreze.
hmmmm ni ja nisam dobila nikakvu poruku o tome...:/
Bookmarks