Izvorno postao Krompirko
kako da ju flasham mogu li to sam , ako mogu molio bih postupak
Izvorno postao Krompirko
kako da ju flasham mogu li to sam , ako mogu molio bih postupak
moraš imati matičnu koja može stavit 2 grafičke kartice...
ili moraš nabaviti neku dodatno PCI grafičku... ( što je mal teže jer malo ljudi oće to prodati )
Onda skineš sa neta biose, uđeš u dos i sa naredbama za flashanje flashas bios...
razne grafičke, razne naredbe, to se pročita na netu...
ali je agp graficka a ne pci-e, postoje neke maticne,al su zato skupe i to mu se ne isplati, jedino ako vec nekoga nadje sa takvom maticnom koja u isto vrijeme ima pci-e i agp pa mu to zna napravit...Izvorno postao Krompirko
imam geforce 2 mx400 pci to bi moglo posluziti ako se ne varam
odnesi grafu negdje na servis a ne u chipoteku, pa nemogu ti tako rec da ju mozes bacit... sigurno nisu uopce konstatirali problem nego im se neda zezat stim.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
vidiš, tu se varašIzvorno postao dino123456789
njegova graička je AGP, a ja sam imao matičnu koja može i agp i PCIEx16 i PCIx1 i PCI i koštala je 399 kuna i radila je savršeno...
iako je njegova AGP, on može PCI karticu ( oni nvidiu koju ima ) staviti u matičnu i pokrenuti komp preko nje i probavat flashat... to mu je super ideja i ionako ništa ne može zeznuti...
A sad koliko je on sposoban narpavit sam svoj bios to je druga priča...
Recimo da je 6600GT kod mene, prvo bi backapo bios ako je moguće ili nabavio sa druge 6600GT i onda ga modificirao ( riva tuner ) i flashao...
Inače, za početak, Bero, ajd probaj upogoniti kompjuter sa 6600GT unutra i PCI karticom ( monitor stavi na PCI ) i onda pogleda u propertiesima koliko je grafickih ocitao...
Odi u everest i pogledaj jel moze očitati postavke memorije na grafiičkoj ( 6600GT ) ako može očitat, znači, memorije je u redu i dobro bi došao neki flash sa sniženim voltažama ili frekvencijama...
probao sa maticnom koja ima int.graficku i agp slot i nist ni da zucne samo se vrti
sta sad jel ima spasa![]()
Bookmarks