Sve si sredio?
Dakle, vako: uređaj super, bla, bla, kenj, kenj...........i odma problem.
1. Neće na internet
Dakle, prepisao sam postavke namijenjene MDA uređajima sa T-mobile stranice
APN, IP adresu ali neće da se spoji, daje mi poruku: "No modem at above number"![]()
E sad ako ste se dosad uspjeli spojit (jsp, rospaya) dajte koju lijepu riječ.
2. Tipkovnica na ekranu
Može li se ikako ugasit, deinstalirat, whatever. Ide mi na živce svaki put kad nešto tapnem, ona iskoči.![]()
3. Poziv se prekida. Zvao sam 3 puta službu za korisnike i svaki put nakon 2,3 minute poziv se prekine. WTF???
EDIT sredio sam, al sam popušio kutiju![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio mach1 : 13-10-2006 u 08:37
Sve si sredio?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma sve sam sredio. Evo ovo sad pisem s njega. Malo mi je diglo tlak to sto su postavke tako zakomplicirane. jedino jos moram skuzit zasto mi I'M plus ne radi odnosno ne moze se spojit na ICQ. Al valjda cu I to skuzit uskoro![]()
Instaliraj Agile Messenger, besplatan je i nesto bolji, IMHO.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Besplatan??? Otkad to?
http://www.agilemobile.com/downloads.html
na službenim stranicama također na kaže tako...druže ako trebaš aguile javi pa šaljem.
A sada spektakl. Kad si spojen na internet, nedostupan si za pozive. WTF???????????? Isn't life great?
Uz sva cuda tehnike koja su uspjeli uguzit u ovu skatulicu, nisu rijesili jednu tako benignu stvar.
Mea culpa, ja sam iz nekog razloga mislio da je stvarno besplatan.
Na svakom mobitelu je tako, ako koristis podatkovnu vezu ne mozes koristiti GSM.
www.gadgethive.com
ma da?Izvorno postao rospaya
se to odnosi i na gprs ili samo na ove nove hsdspsdpa ili kak se več zove?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Odnosi se na sve takve standarde.
www.gadgethive.com
Nije istina.Izvorno postao rospaya
Na N70 se normalno koristilo i jedno i drugo paralelno, odnodno, ako je GPRS session u tijeku, privremeno se prekida ako zoveš ili primaš dolazni poziv i nakon završenog poziva nastavlja se. To je jasno k'o bijeli dan. Ovdje je slučaj da kad sam na netu i neko me zove dobije signal da je zauzeto. O tome se radi.
Da, kod mene na E61 je isto tako. Stvarno su za_jebali u HTCu.Izvorno postao Drug Mile
Testis unnus, testis nullus!
Sreća da me na taj broj (098) jako malo ljudi zove, svima dajem Tele2 kao primarni brojneka troše
, ali sve skupa je toliko glupo i nepotrebno i jako dobar razlog da se dotični uređaj ne kupi.
A šta sam ti ja rekao...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
E sad nećete vjerovat, ali natjerao sam ga da radialeluja
![]()
Yebo sam mu sve po spisku, zaprijetio mu prijekim sudom, i on proradi.
Ozbiljno, fakat ne kužim kako, ali proradio je. Malo sam prćkao po conn manageru i kombinacijom ukjučivanja i isključivanja istog, stvar je proradila. Da me ubijete sad, ne kužim, ali važno je da radi.
to je windows ,nemoj ništa da se čudiš![]()
Prema mom iskustvu, kad god sam koristio GPRS ili neku drugu vezu, GSM je bio disabelan i nije su mogao koristiti.
www.gadgethive.com
Možda ovo pomogneIzvorno postao Drug Mile
http://ppcwarez.org/phpBB2/articles....DESC&mode=time
Izgleda da nisam u pravu... I stand correctedIzvorno postao Drug Mile
![]()
www.gadgethive.com
http://personales.ya.com/beemer/down...WM2003_WM5.zipIzvorno postao Drug Mile
It's simply a Keyboard that don't appear even when it's ordered to do it, by the application or the user. It take zero pixels on the screen and don't disturb.
http://ppcwarez.org/phpBB2/articles....DESC&mode=time
Ovaj ppcwarz je sav zdrman....zajedno sa svojim linkovima
No jsp_m je sredio stvar...![]()
ovaj issue s tom tipkovnicom se riješio sam od sebe.stvarno ništa ne kužim. Ako ponovo počne kenjat onda ću intalirati to gore
Bookmarks