da moš nazvat i poslat poruku
evo bilo je prica o idealnom telefonu, svi znamo da je to nemoguce, pa daj napisite sta bi sve telefon po vasem misljenju trebao imati (govorimo realno)
da moš nazvat i poslat poruku
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo danas sam drzao E700 u rukama i odlican je samo mi je v200 bolji zbog kamere koja se okrece nekako mi je bolja rotirajuca kamera,a sto se tice idealnog telefona,pa ne treba mi nis vise od jednog v200 koji ima mogucnos prosirenja MMC,i rezu kamere 640X480,i da nema antene
Ako si gladan pojedi nesto
"M55i - display 65536 boja,ugrađena digitalna kamera,proširenje MMC mem. karticama"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni treba mobitel koji ima jeben ekran! (ko na foticu) i da ima dosta memorije, 4 mb! netreba imati mp3 premda bi bilo zgodno, ali vidim da to bas ne stavljaju u mobove. podrska za sve tehnologije, preklopnjak do 85mm ili nepreklopni do 10cm
recimo T610 sa mp3 i boljom kamerom. Ili V200 sa mp3
Meni je SL45 dobar samo bi mu ošišao antenu, promijenio materijal kućišta tako da ima bolji grip i ubacio GPRS i blutut, ekran u boji mi nije napet.
od kamere zahtjevam da ima blic, da bude 640*480 (to je dovoljno) ali da je optika dobre kvalitete (ona od siemensa bi se jos dala poboljsati)
Idealni mobovi bi bili Nokijini,i to kad bi svim modelima srezali cijenu na pola.
A Siemensi kad bi im poboljšali ekrane i ugradili digit. kamere,a cijene ostaje iste.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nokia 6100 sa ekran sa 65000 boja, mp3-em, kamerom rezolucije 640*480, prosirenjem za mmc karticu, a da dimnezije ostanu iste.
Nokia 6600, samo da je to još dual mode uređaj sa dvijema kamerama![]()
![]()
![]()
8850 zlatna boja sa pravim dijamantima oko ekrana, i tipke od dijamanta(kak bi tipke lepo svijetlile), zaslon 250000 boja, rezolucije 300x300 (ekran 3,5x2,5cm), 9mb, mp3 nije nuzan, mmc ak stane(ne vjerujem)..+ eksterna kamera(jer ne stane unutra) od 1280x1024 reze, kamera mora biti od zlata sa dijamantima oko objektiva, naravno mora imati i blic i svoju vlastitu bateriju)
po mogucnosti i da ima mp3 unutra..da, to bi bio idealan mobac za mene![]()
Da, ali to više ne bi bila 8850, nego 8999![]()
![]()
ekran 300*300, pa onda bi bilo dobro da je i cetvrtast, a ne da su dimenzije 2.5*3.5
Pa on je mislio na neke čudne "izdužene" pixele dimenzija 0,08333*0,1166666mm![]()
![]()
![]()
ma dobro evo 350*250 hehe..zar nije idealan mobitel??
Jest idealan al od tolikog zlata i dijamanata ti bi napravio cirkus od njega
Meni je moj ok samo da ima kameru ko X600
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Nesto tipa onog jos nepotvrdjenog t650, samo da uz to ima i snimanje videa,mp3,Fm radio... i tako dalje i tako blize...
trenutno nemam inspiracije...
Ja bi neki koji mi može proizvodit alkohol...Al fascinantno da meni uvijek neš ne valja na bilo kojem mobu, tako da je teško reći kakav bi bio idealan mob, jer to ponajviše ovisi od osobe do osobe. Ja bi velki ekran s puno boja, da ima super kameru s blitzom, dosta memorije i bateriju koja traje tjedan dana.
Wasssssuppppp?
Ili jednu koja se rotira, i to ako je moguće da bude oko 5-9 MpixPoslao: Dark
Nokia 6600, samo da je to još dual mode uređaj sa dvijema kamerama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lllllllllloooooooooooooollllllllllllllllllllllllll
e a kaj mislite dal ce ikada izaci zaslon sa antialajzingom(ne znam kako se pise)??
Kaj ti je to?Poslao: vjeko
e a kaj mislite dal ce ikada izaci zaslon sa antialajzingom(ne znam kako se pise)??
Wasssssuppppp?
evo nes malo realnije:
Simensov ili Nokijin softver(imaju najveci stupanj personalizacije),ekran sa 16bitnom bojom(uz uvjet da stvarno te boje i prikaže).Vanjski izgled-ekran velicine T610,a kučište klasicnih simensa ili mog samsunga(n500).Tam di inace ide punjac bi bio utor za CF karticu(jer takve 2 vec iam doma),rupa za punjac bi bila malo desno od rupe za tu karticu.Iznad bi jos bila rupa za slusalice.Taj mob bi bio mp3 i fm player.Tipke bi bile ko na mom mobu,nekak aluminijske,a ne plasticne jer se to brzo zguli.Baterija bi mu imala etwa 2000mAh,i s njom bi zdrzo 10 dana s prosjecnom potrosnjom)(ovo sam malo pretjero al ocu to).Imo bi digitalnu kameru 640*480 sa obavezno fleshom i white reduction.
Naravno,MB u mem.kartici bi se kosristili za sve ostalo(flex.memorija),tak da mos imat 10 000 sliak ak oces ili mozues snimit 150 min muzike.Sve je na tebi.
mislim da bi to bilo to.
@draz to je on ko na grafickima da kad snimas da ti nebudu tockasti kutovi tak nesto.
imas no AA , 2x AA i 4X AA
bar na geforce mx440![]()
To je prava konfiguracija iz snova!![]()
trenutno nemam inspiracije...
Bookmarks