ne kužim o čemu ti to.Poslao: andrea
kakav nered- pa da ti znaš, tj. vozio si se....ono u onom životu znaš...?!![]()
![]()
![]()
floorkilla- iz tvojih usta u Božje uši....![]()
gog- kaj misliš zakaj nemam prednju tablicu? možeš li sad zamisliti kako se vozim? Mislim da bi se iznenadio.![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ne kužim o čemu ti to.Poslao: andrea
![]()
![]()
dobar grah daleko se čuje
@andrea: kaj nemaš prednju tablicu? A baš sam mislio da sam se danas u 14:34 mimoišao s tobom na početku jurjevske (od cmroka prema dolje) - crni 206, neka cura s sunčanim cvikama jaši posred ceste...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koji mi auto preporucujete od 3-4000 €ura? jel se moze za te pare dobiti neki coupe?
onaj fiat nije loš...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa kak si mi poznat, zaključili smo da se znamo iz nekog drugog života. kužiš ili nu?Poslao: KaKaV NeReD
ne kužim o čemu ti to.![]()
![]()
kako sam se stiltala kad sam ovo čitala, wb ja svaki dan prolazim pored cmroka da zaobiđem gužvu...i otkad ti znam auto i tablicu napamet obraćam pozornost na sve crvene alfice 147...tablicu neću reda radi ispisat. ali onda se sjetih da sam ja na poslu od 08:30 until 16-30 h, tako da ja to nikako ne mogu biti.Poslao: whiteboy
@andrea: kaj nemaš prednju tablicu? A baš sam mislio da sam se danas u 14:34 mimoišao s tobom na početku jurjevske (od cmroka prema dolje) - crni 206, neka cura s sunčanim cvikama jaši posred ceste...![]()
šteta
da, nemam prednju tablicu...u gepeku mi je...
sad ćeš me ziher prepoznat. dat ću ti br moba na pm, pa ak me vidiš zovi, samo zovi.....tralalala
je pa kad je taj peugeot prošo kraj mene baš sam se mislio latiti moba, al se sjetih da nemam broj... nema frke, zovem kad te spazim
btw, i ja ovih dana tamo prolazim stalno, ruta od pante preko prekrižja i cmroka na zvjezdu, pa rokfelerova do šalate, ponekad do rebra (to će biti stalno kad počnu neki predmeti koji su tamo), rijetko kad imam neš na dubravi ili vinogradskoj... i vračam se skoro stalno prek cmroka doma, isto sve zbog gužve a i lijepši je krajolik. Samo što meni ovih dana počinje u 9 a završava poslije 2...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe, ja ču te sigurno prije njega vidjet ako si tu na medveščaku ja svaki dan prolazim
sutra nakon faksa ja idem u laganini kruzing po ksaveru...Andrea kad imaš (meno)pauzu?
haha zaovo u zagradi se obrati Neredu!
Dakle o ovom sam tenkiću pričo. Dakle bolji auto nisam vozio. Zadnji klasik Range Rovera. Divno vozilo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobar grah daleko se čuje
****** ovaj nered mi stalno neš editira postove... sad kad ja počnem njemu...
U stvari andrea nereda zanima koliko ti je još ostalo do menopauze jer on takve najviše voli provozat svojim tenkićem...hahaha
![]()
ja ti idem po bolonji pa prek ilice na sveti duh gore, pa preko gračana i lukšića se spustim na ksaver. a kad se vraćam idem preko cmroka, i spustim se na vinogradsku pa na ilicu pa na bolonju pa sam domeka.....Poslao: whiteboy
je pa kad je taj peugeot prošo kraj mene baš sam se mislio latiti moba, al se sjetih da nemam broj... nema frke, zovem kad te spazim
btw, i ja ovih dana tamo prolazim stalno, ruta od pante preko prekrižja i cmroka na zvjezdu, pa rokfelerova do šalate, ponekad do rebra (to će biti stalno kad počnu neki predmeti koji su tamo), rijetko kad imam neš na dubravi ili vinogradskoj... i vračam se skoro stalno prek cmroka doma, isto sve zbog gužve a i lijepši je krajolik. Samo što meni ovih dana počinje u 9 a završava poslije 2...
wb vidiš da se kakav nered nemre sjetit da se poznamo, tako da neću forsirat...
pauza mi je od 12 do 12 i 30, ali s obzirom koliko posla imam brijem da ju neću ni imati. samo ti mene zovi kad me snimiš na cesti....
floorkilla- znaš gdje je na ksaveru birc brasil? e ja sam ti iznad njega. jel ti poznaš možda braću Zdenka i Viktora? Neznam kak se prezivaju.
meni cura živi na sv duhu pa se i tamo znam naći, ali mrzim cestu do šestinske crkve jer mi je auto nizak i tvrd pa me sve boli kako ga uništavam po tim zagorskim rupama...
Poslao: whiteboy
...mi je auto nizak i tvrd pa me sve boli kako ga uništavam po tim zagorskim rupama...
@WB...pa znaš ti di je zagorje, uostalom rečenica ti je prilično nastrana...ja volim više šveđanke.![]()
znam ja di je brazilznas koga tamo s kvarta?
kak nebi znao di je brasil, svaki dan prolazim tam, odn medveščakom
@flOorKilla...legendo di si na medveščaku?...ili blizu ?
ma blizu sam ja...
gog- ja radim iznad brazila
floor znači neznaš zdenka i viktora(braću)?
i Danijela Mića?
uh, da rečenica mi je prava ako se sagleda u pravom kontekstuPoslao: tomo
@WB...pa znaš ti di je zagorje, uostalom rečenica ti je prilično nastrana...ja volim više šveđanke.![]()
ma napisao sam zagorje jer je tamo sve puno rupa koje sami šestinčani na crnjaka kopaju zbog kablova i cijevi, a i sve je puno KR registracija, a ima i meni najdražih nabrijanih fićeka i jugića s drvenom daskom pofarbanom u žuto koja služi kao spojler![]()
Bookmarks