..ja mislim da ih treba ulovit na brzinu i sprasit im gol tam do 3min. i bas nas briga...ah bas bi to bilo ljepo da ih pobedimo !![]()
..ja mislim da ih treba ulovit na brzinu i sprasit im gol tam do 3min. i bas nas briga...ah bas bi to bilo ljepo da ih pobedimo !![]()
Izvorno postao lili
u tome i je problem ,nasi kad daju gol oni se pocnu ponasat ko da je tekma gotova i boli nih briga...bar se meni tak cini![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mislim da ce biti nerjeseno.....
0:0 ili 1:1
Ipak dizemgore za nase....
![]()
...da istina je to kaj velis!!Al valjda su se vise spametili !!!![]()
ma neko će dobit, neriješeno nema teorije...ako rooney proradi,najebali smo...ako ne ,petrić i klasnić sa klupe će ih zgazit...jer su svi u obrani im ko odvaljeni od kamena a glupi i spori ko *****...samo dudu prođe ferdinanda i onda petrić i klasnić rješavaju
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
Imam feeling da će ovo bit utakmica za pamćenje...i to po dobrom![]()
Petrinho, razvali im mrežu !!!
klasnic uopće neće igrat na njegovom mjestu će igrat eduardo a na mjestu eduarda rapaićIzvorno postao duje91
Razlog zasto ce Englezi dobiti: Hrvatska nije izgubila na domacem terenu 16 godina(vjerujem u teoriju velikih brojeva, svemu dodje kraj), Hrvatska nikad nije dobila Engleze i Makedonija je imala puno srece kad je izvukla nerjesen rezultat u subotu, bio je to onaj dan za engleze kad ih nista nije islo sto god probali.
pobjeda engleza *evil*
Bookmarks