nema jače![]()
Znali netko gdje bi mogao kupit novu, jacu bateriju za navedeni mob.? Trazio sam po burzama i oglasnicima al mi neuspjeva, cak sam bio i po trgovinama i ovlastenom samsung centru!!!!!!!!!!!!![]()
Budi danas lud!!!
nema jače![]()
Pa koliko ti traje baterija? Jesi je pravilno formirao?![]()
Bom Chicka WahWah
samsung inace jako trosi bateriju,tako da te ne cudi sto kratko traje!!!Izvorno postao jurka007
Pa traje mi odprilike 1.5 dana tak nekak, rjetko dva dana!! puno pricam na mob pa mozda zato!!! al me to nervira, da ima jaca bat. odma bi ju uzo!! koliko vama traje?![]()
Budi danas lud!!!
Imao sam do nedavno D600 i baterija mi je trajala nekih 3-4 dana bez problema uz sat vremena razgovora, par poruka i malo mrdanja po mobitelu...mislim da je to čisto OK, zato me čudi da tebi traje tak kratko...
Bom Chicka WahWah
meni na mom d820 traje najduže 3 dana uz DNEVNO 2h razgovora, 1h SLUŠANJA MP3 i IGRANJE 30 min(Asphalt Urban 3 cijena 23,91 kn na Vodafone igrica super i još nekoliko igrica imam ukupno sam umemoriranim 13 igrica
)
eo proslo je noko vrijeme mozda me netko moze uputiti sto da radim s problemom koji imam tj. kako da dodzem do nove baterije i ako je izasla malo jaća od standardne da mi pomogne!
Budi danas lud!!!
mislim da nema jace od standardne.
a gdje ima ista kao original? ja ju nisam nasao ni u sony centru!
Budi danas lud!!!
Bookmarks