= Citat = Izvorno postao Sljaka
Neće ti pomoć. Epson printeri imaju u sebi jedan EEPROM koji se puni sa svakim ispisanim papirom. Kad se napuni mora se nositi printer u servis da ga resetiraju. Ovaj podatak Epson nigdje , ni na netu, ni u uputama uz pisač ne spominje, tako da ljudi ostanu zbunjeni. To im dođe kao neko prisiljavanje ljudi da posjećuju servis. Pokvareno, ali ne možeš im ništa.
Prije jedno pola godine imao sam isti problem, svi pokušaji da nabavim program za resetiranje nisu uspjeli. Puno ljudi mi je reklo da to čak i ne postoji. Na kraju je printer završio u ovlaštenom servisu i na moj zahtjev da resetiraju EEPROM nitko nije pitao:-Kakav EEPROM?
Ako ima u tome istine, neznam zašto bi se eeprom napunio, ako sam sveukupno isprintao manje od 50 papira.
Jebote opet ću morat dat 200 kuna, a najviše od svega košta njihov posao,i stavit će mi nove tinte , a crna mi je full nova. baš me zanima šta će sad napisat na račun

Pa sad to što si ti rekao njima da resetiraju eeprom, zavisi kome si rekao, frajer na blagajni sigurno nema blage, on samo drži olovku i po kompjuteru d.ka.
Ali o tome bi se dalo raspravljati.

Kolko su ti naplatili posao.