Cijena? Takoreci dzabe![]()
Samsung SGH-i760
3G i za Europljane
Samsung je odlučio da se prestane sa zakidanjem Europljana za 3G.
Mobitel će imati i QUERTY tipkovnicu.
Nekoliko osnovnih značajki mobitela:
Procesor: Intel PXA27x na 520 Mhz
Veličina: 115 × 57 × 19 mm
Masa: Samo 119 g
Baterija: kapaciteta 1040 mAh
Povezivost: Bluetooth 2.0, USB, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g), IRda, utor za proširenje pomoću MicroSD kartica
Podržani sustavi: EDGE, UMTS, HSDPA (1,8 Mbit) s 3G video razgovorima
Kamera: 2Mpx s automatskim izoštravanjem
Ne zna se kad će mobitel izaći na tržište.
Još slika može se naći na stranicama Mobilmanije.
MDA Compact IV
Cijena? Takoreci dzabe![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koja je cijena?super je mobač...štoviše odličan
ljepo od samsunga...uređaj je taman po mjeri,samo na querty nisam naviko,mislim da bi bilo bolje da su napravili klasičnu mobitel tipkovnicu ovako mi se čini da je samo veči problem pisat sa jednom rukom
Preljepo izgleda...ima li kakvih informacija da li će imati hard disk!?
Čak i da nema, ovo je jedan od najboljih WM komunikatora na tržištu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
dokaz i da smartphone moze bit ljep
Moram reci WoooW...
@mach1
Super istraga. Vidim da ce Samsung uskoro sve promjeniti. Nova generacija mobitela izlazi tek 2007.Samsung SGH-i760
3G i za Europljane
@mulder
55,03 MB...ima li kakvih informacija da li će imati hard disk!?
Nažalost ne će imati ugrađen tvrdi disk, a ne će ga podržavati ni u CompactFlash formatu.Izvorno postao mulder
Mobitel podržava microSD kartice i ako se ne varam, SanDisk je najavio trenutno najveći kapacitet za te male kartice - 1GB.
Očekivanu cijenu nisam još nigdje vidio. Moja procjena je oko 600$.
Querty tipkovnica. Odabrana je umjesto mobitelske iz istog razloga kao i 3G - da se ne zakida Europa. Samsung je kod serije SGH i7xx već izdao model koji je za USA tržište imao Querty, a za EU tržište mobitelsku tipkovnicu pa se i zbog toga kritiziralo politiku proizvođača općenito (da ne spominjem modele koji se predstave samo za Azijsko tržište, a nikad ne dođu u EU).
Ovako je Samsung prestavio Querty i za EU. S nakanom da se olakša unos jednom rukom! To bi trebalo probati.
MDA Compact IV
Uređaj je zbilja odličan. Također, tipkovnica je isto originalna (pogotovo ova fora s dvije različite boje). Istina, ovo s ograničenim kapacitetom memorije je malo banana, al kaj sad...
Bom Chicka WahWah
Koja ga majka ne bi sinu poželjela![]()
samo ne znam kako ce se baterija od 1040 mAh nositi sa svim prohtjevima ovako mocnog smartphonea!?
nikako,u tom i je problem!Izvorno postao zmija
![]()
![]()
Bookmarks