čekam da mi odgovori pa da se dogovorimo..
on cijeni 3000kn, a ja svoj 4000, tako da nadoplata kojih 800kn..
čekam da mi odgovori pa da se dogovorimo..
on cijeni 3000kn, a ja svoj 4000, tako da nadoplata kojih 800kn..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ako mislis koristiti taj laptop za multimediju(gledanje filmova, slusanje glazbe) ulozi tih 800kn u dobre zvucnike i bude to bila odlicna zamjena za veliku limenku.Izvorno postao Bronth
a evo i još jedne ponude:
Laptop je star godinu dana, kupljen u Recru, nema nigdje nijedne ogrebotine
jer je cijelo vrijeme stajao na stolu, maximalno sacuvan (ko novi), baterija
drzi ko prvog dana 4-5 sati ovisno o koristenju. Stavljen je HDD na 7200rpm
pa radi super brzo, itd...
Spec.:
Intel Centrino 1.6GHz,
15" TFT XGA,
60GB HDD (Hitachi na 7200rpm, pod garancijom)
512MB (proširivo do 2GB)(pod garancijom),
DVD/CD-RW,
Intel 855GME chipset integrirana grafika do 64MB,
integrirana zvučna kartica,
56k V90 fax/modem,
Fast Ethernet,
Wi-Fi,
3 x USB 2.0,
IR,
FireWire,
S-video,
VGA-out
Card reader
Original Windows XP PRO
Laptop ide sa svim uputstvima, kutijom itd, ko kad je kupljen...
koji je bolji od ta dva??
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Koji proizvodjac kod ovog drugog? Inace mi se prvi cini puno boljim, jedino je procesor i hd kod prvog -.
meni se obadva čine OK, ovaj drugi je: Acer TravelMate 4502LCi
kod drugog mi se sviđa proc, ali mi se nesviđa to što nema DVD-RW, i što je grafička integrirana na ploči..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
pentium m troši manje struje nego procesor ugrađen u onaj laptop koji si prvi spomenuo i pretpostavljam da je nešto manje mase ali to ovisi i o bateriji, onaj prvi mi se čini više kao neki desktop replacement - dakle malo veći i teži(zbog stolnog procesora koji se jače grije mora bit i jače hlađenje i zato mislim da je teži, sličan laptop samo toshibin ima frend i prilično je masivan).
ima još i ipod nano od 2GB koji je nov, pa će mi to još dati da mi nemora nadoplatiti, a ja njemu neku sitnu nadoplatu..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Izvorno postao Bronth
Hehe, ja ti svog nisam nudio, nego ti meni svog, al ok....![]()
Mislim da je laptop za one koji se misle kretati s njime, a ne da doma stoji i skuplja prashinu za to su ipak kante.
Drugo po meni su ovi laptopi loshije konfiguracije nego tvoj komp
Trece ak mislis bilo isto ozbiljno raditi u PSu, onda zaboravi laptop s integriranom grafickom karticom, jerbo ce ti umirat.
Cetvrto mislim da ce ti cak i filmovi biti loshe gledljivi s obzirom da lapovi imaju po 512 Mb rama od cega integrirana graficka trosi jedan dio
Ja osobno nikad nebi mijenjo stolno racunalo za lap.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ni jaIzvorno postao Smrt
![]()
![]()
komp je komp. lap je lap. oni koji koriste lap su srednje zahtjevni korisnici. nikada ne možeš na lapu napraviti ono što možeš na kompu. lap je za šminkere, biznisnjake i ljude u pokretu kojima treba računalo za pristup mejlu, unos i obradu teksta i sl.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
...slazem se !![]()
ja sam se isto premisljala ,ali eto sad imam dva kompa,a laptop mi treba kad idem na put.
Smiješni ste mi s ovim izjavama... Ajde slažem se da su konfe laptopa lošije u svakom slučaju. "Oni koji koriste lap su srednje zahtjevni korisnici..." E kad bi znali koliko je oglasa, reklama, letaka, obrazaca, brošura i knjižica te zahtjevnih priprema za tisak proizvedeno i proizašlo s mog laptopa...Izvorno postao fly_nan
Moji pogledi na compove su u zadnjih par godina ovakvi...
Kupiš comp, bilo stolni bilo laptop, odradiš na njemu posao, dva, tri i isplatiš ga... Dakle comp. poistovjećujem s alatom koji je potrošna roba... Isto kao odvijač, pila ili kliješta...
A ova slijedeća izjava mi je također baš slatka! "Lap je za šminkere, biznisnjake i ljude u pokretu.. bla bla". Iz toga proizlazi da u mojoj firmi ima barem 100-njak šminkera koji samo letaju uokolo, čitaju i šalju mailove itd. Sorry nije baš tako... No jedno je sigurno... Radije ću biti "šminker, biznisnjak, i slati mailove s glavnog gradskog trga ispijajući kavicu s poslovnim partnerom nego raditi na baušteli, tegliti, prodavati krumpire ili konobariti,...
Bookmarks