= Citat = Izvorno postao fly_nan
ni ja

komp je komp. lap je lap. oni koji koriste lap su srednje zahtjevni korisnici. nikada ne možeš na lapu napraviti ono što možeš na kompu. lap je za šminkere, biznisnjake i ljude u pokretu kojima treba računalo za pristup mejlu, unos i obradu teksta i sl.
Smiješni ste mi s ovim izjavama... Ajde slažem se da su konfe laptopa lošije u svakom slučaju. "Oni koji koriste lap su srednje zahtjevni korisnici..." E kad bi znali koliko je oglasa, reklama, letaka, obrazaca, brošura i knjižica te zahtjevnih priprema za tisak proizvedeno i proizašlo s mog laptopa...

Moji pogledi na compove su u zadnjih par godina ovakvi...
Kupiš comp, bilo stolni bilo laptop, odradiš na njemu posao, dva, tri i isplatiš ga... Dakle comp. poistovjećujem s alatom koji je potrošna roba... Isto kao odvijač, pila ili kliješta...

A ova slijedeća izjava mi je također baš slatka! "Lap je za šminkere, biznisnjake i ljude u pokretu.. bla bla". Iz toga proizlazi da u mojoj firmi ima barem 100-njak šminkera koji samo letaju uokolo, čitaju i šalju mailove itd. Sorry nije baš tako... No jedno je sigurno... Radije ću biti "šminker, biznisnjak, i slati mailove s glavnog gradskog trga ispijajući kavicu s poslovnim partnerom nego raditi na baušteli, tegliti, prodavati krumpire ili konobariti,...