Prikazujem rezultate 1 do 25 od 96

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mojo
    netreba nista softvera, samo kabel (USB mini B-tip), meni sa karticom prijavi 2 nova diska koja najnormalnije koristis. Spori su do bola doduse. Jedini problem do sada je sto mi nije htio reproducirati southparkove u .3gp formatu, no mozda je krivo skodirano bilo, jerbo mi i na kompu nisu imali zvuka.

Nego mene zanima jel zna netko di ima za kupit neke bolje slušalice za njega. Bilokakve u biti. Sada koristim od nokie, al ne pašu, tj. dok je konektor na pola zaboden u mob se čuju. Di ima stereo 2.5mm jack za kupit? a? a?
    imas u chipoteci za kupit stereo 2.5mm u 3.5 mm....znaci,to ti je "pretvarac" iz tog malog prikljucka u veliki...bolje to kupiti nego slusalice sa 2.5mm, jer su skuplje,a ako ti riknu brzo....ovak koristis one sa 3.5 mm...

jel ima jos koja slika koju je taj mob napravio???ja sam jaaaako zainteresiran za taj mob,jer uzet cu pretplatu,a za neke manje novce je ovaj mob mrcina za kupit....sad imam samsung e-710,takoder ima govno od softwarea,tak da mi to nece bit problem...e da,jel se video moze snimati odredeno vrijeme ili koliko ima memorije??? mislim ono, ja mogu snimati video samo 30 sekundi,a memorije ima za 10 takvih videa....i mogu najvise 5 komada snimit na samsumgu..

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ga jucer kupio. mobitel je mrcina sto se tice mogucnosti i funkcionalnosti. definitivno best buy. jedino ga malo muci sto los ekran i blesave izbornike. i ne mogu se maknut ruzne ruzicaste t-mobile gluposti, al sta je tu je.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bla

ma slike ti nisu bas nekaj, u biti bum stavio neku ak skuzim kak to ide. ova je slucajno cak i dobra, ****** puknuo sam najvecu rezoluciju da vidis... al softver je kooooma, ima opcija boli glava al za najobicniji sms poslat 100 gumbiju treba stisnut. i video je izgleda i ovdje na 30 sec ogranicen jerbo sam mu podesio da kao nema ogranicenja i stavio da sprema na karticu gdje ima 400MB slobodno

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91