= Citat = Izvorno postao mojo
netreba nista softvera, samo kabel (USB mini B-tip), meni sa karticom prijavi 2 nova diska koja najnormalnije koristis. Spori su do bola doduse. Jedini problem do sada je sto mi nije htio reproducirati southparkove u .3gp formatu, no mozda je krivo skodirano bilo, jerbo mi i na kompu nisu imali zvuka.

Nego mene zanima jel zna netko di ima za kupit neke bolje slušalice za njega. Bilokakve u biti. Sada koristim od nokie, al ne pašu, tj. dok je konektor na pola zaboden u mob se čuju. Di ima stereo 2.5mm jack za kupit? a? a?
imas u chipoteci za kupit stereo 2.5mm u 3.5 mm....znaci,to ti je "pretvarac" iz tog malog prikljucka u veliki...bolje to kupiti nego slusalice sa 2.5mm, jer su skuplje,a ako ti riknu brzo....ovak koristis one sa 3.5 mm...

jel ima jos koja slika koju je taj mob napravio???ja sam jaaaako zainteresiran za taj mob,jer uzet cu pretplatu,a za neke manje novce je ovaj mob mrcina za kupit....sad imam samsung e-710,takoder ima govno od softwarea,tak da mi to nece bit problem...e da,jel se video moze snimati odredeno vrijeme ili koliko ima memorije??? mislim ono, ja mogu snimati video samo 30 sekundi,a memorije ima za 10 takvih videa....i mogu najvise 5 komada snimit na samsumgu..