Poslao: Hrc
Samo nema dobru kameru i dovoljno memorije. Mislim mobitel je za te novce zbilja dobar ali da je po vama funkcionalniji i bolji od E700... to ne mogu prihvatiti.

BTW. što si Ivek mislio s onim "Ako gledaš funkcionalnost i >samu bit postojanja mobitela< , jest. Šta ti to znači?
Mislio sam na kvalitetnu vezu, kvalitetan software sa kvalitetnim mogućnostima interakcije sa drugim uređajima (prvenstveno PC-em)

Dakle, dosta toga što me kod E700 iritira.
Ajde pošalji sa E700 SMS porukom nekoga iz imenika...mislim ono. Mob te cijene nema BT, za svakog komu je potreban baš mobitel, a ne multemidijalna igračkica kojoj je jedina prednost kamera.

E700 (zašto stalno o njemu pričamo) nije rađen za žene, ali je rađen za ljude kojima je izgled daleko važniji od funkcionalnosti. Je*ote, nema mail klijenta u softveru

Ja na stvari gledam drugačije jer mi mob treba za nešto više od igranja sa kamerom i igranja općenito. Meni je prednost dobre kamere u mobitela blesava kao i prednost dobre tipkovnice na računalu.

Ono što me je*eno iznenadilo jest činjenica da se nisam uspio spojiti E700 i Z600 purem IC-a. Spojio sam se dosad sa svim Siemensovim modelima koje sam isprobao (koji imaju IC naravno), čak i S35, a nisam se uspio spojiti sa E700 i C100 (samo ta dva sam isprobao). BT izvrsno funkcionira i radi savršeno. Evo danas sam se zajebavao sa frendom koji si je uzeo 6600 i izmjenili smo nekoliko slika i melodija, u trenu. Koje olakšanje čovječe. To je funkcionalnost..samo jedan mizerni primjer.

Ovaj mob neće uopće u obzir uzeti samo dvije grupe ljudi:
- kameroljupci
- krhki-dizajn-ljupci