Mislio sam na kvalitetnu vezu, kvalitetan software sa kvalitetnim mogućnostima interakcije sa drugim uređajima (prvenstveno PC-em)Poslao: Hrc
Samo nema dobru kameru i dovoljno memorije. Mislim mobitel je za te novce zbilja dobar ali da je po vama funkcionalniji i bolji od E700... to ne mogu prihvatiti.
BTW. što si Ivek mislio s onim "Ako gledaš funkcionalnost i >samu bit postojanja mobitela< , jest. Šta ti to znači?
Dakle, dosta toga što me kod E700 iritira.
Ajde pošalji sa E700 SMS porukom nekoga iz imenika...mislim ono. Mob te cijene nema BT, za svakog komu je potreban baš mobitel, a ne multemidijalna igračkica kojoj je jedina prednost kamera.
E700 (zašto stalno o njemu pričamo) nije rađen za žene, ali je rađen za ljude kojima je izgled daleko važniji od funkcionalnosti. Je*ote, nema mail klijenta u softveru
Ja na stvari gledam drugačije jer mi mob treba za nešto više od igranja sa kamerom i igranja općenito. Meni je prednost dobre kamere u mobitela blesava kao i prednost dobre tipkovnice na računalu.
Ono što me je*eno iznenadilo jest činjenica da se nisam uspio spojiti E700 i Z600 purem IC-a. Spojio sam se dosad sa svim Siemensovim modelima koje sam isprobao (koji imaju IC naravno), čak i S35, a nisam se uspio spojiti sa E700 i C100 (samo ta dva sam isprobao). BT izvrsno funkcionira i radi savršeno. Evo danas sam se zajebavao sa frendom koji si je uzeo 6600 i izmjenili smo nekoliko slika i melodija, u trenu. Koje olakšanje čovječe. To je funkcionalnost..samo jedan mizerni primjer.
Ovaj mob neće uopće u obzir uzeti samo dvije grupe ljudi:
- kameroljupci
- krhki-dizajn-ljupci![]()

Bookmarks