bakon dva tjedna koristenja imam slijedece opaske:

mobitel je debeljuskast i nije pogodan za nosenje u dzepovima, mene to ne smeta jer imam torbicu nilskog konjica
baterija traje dovoljno dugo, obzirom da ja zaista jako puno koristim mob i volim kopat po njemu...cisto solidno traje cca hmph da razmislim 3-5 dne ja mislim al to cu morat jos provjerit, brzo s epuni

ima hrpu opcija i to je dobro...slanje smsa na vise primatelja je nesto jednostavnije kod nokia, i moze se slati na neogranicen broj dok ovdje mislim da se moze izabrati 10 brojeva

ima BT, to mi je mrak, e prebacivanje sa telefona na telefon je cas posla...

mogucnost promjena tema mi je totalno Ok, osim sto ucitavanje teme traje i traje.... plus kaj je sto se tema tice kompatibilan (logicno da je slazem se, ali nista nije nuzno) sa 610

Kamera nije loša, ali slike su dosta loše kvalitete, posebno ako nema dovoljno svjetla..

vanjski zaslon je totalno praktican, malen je ali daje sve potrebne podatke:
sat, datum, stanje baterije, jacinu signala, propustene pozive, primljen sms (i tko je zvao, tj posiljatelj smsa)
odabran mod, te vlastiti broj moba

poklopcic moze biti i aktivan i neaktivan, sto je dobro,

imenik je relativno praktican, jedino sto koliko sam dosad spoznala nije moguce dodijeliti osobno zvonce cijeloj grupi, vec se mora dodavat kontakt po kontakt...
ja recimo imam u nokiama odredjene grupe u koje dodam pipl a svaka grupa ima svoje zvonce..prakticnije

za svaki poziv se moze izabrati da se sakrije broj, tj ima opciju sakrij broj kod slijedeceg poziva...

t9 se moze ukljucit i iskljucit

navi tipke su vrlo prakticne, a i precice,

sve u svemu ima hrpu toga, minus je debljina i neke sitnice kod organizacije ali sve u svemu zadovoljava, posebo sa hrpom opcija i mogucnosti

zaboravih, kod smsa mi je totalno super, sto ukoliko slanje poruke nije uspjelo ili nije zavrseno automatski sprema u nije poslano

tkdj moze se lako utvrdit status poruke...

a i rokovnik je vrlo praktican i moze se fino podesit po zeljama korisnika