Probaj stariju verziju CloneCD-a v.2 npr.
Znate one CD- ove - myCDL koje s prodaju po kioskima uz večernji list za oko 40 kn, za učenje rada na računalo (word, powerpoint i to)
E sad trebam ih spržit za frenda, ali ni sa kojim programom ne uspjevam
Probo sam sa : Nerom i CloneCD-om(7.3 b i 5.2.9.1) koji su mi prije bili uslužni za prženje
Šta kažete s kojim programom ih mogu spržit![]()
![]()
![]()
![]()
Probaj stariju verziju CloneCD-a v.2 npr.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne vidim razloga zasto nebi mogao iskopirati CDje s Nerom? daj neke pojedinosti, kaj nie islo, kakvu je greshku javio itd?
Probaj s Alcohol 120%
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Zato jer imaju zaštitu...
Šta kaže Alcohol 120%?
i ja sam ih htio spržiti, ali nijedan od ovih poznatijih programa ti neće dati da ih spržiš.
Našao sam bio neki totalno mali komandnolinijski prog koji je to radio, ali mu je trebala čitava vječnost - kakvih 10 sati maltretiranja po mojoj dragocjenoj pržilici bez pauzene hvala, i odustao sam...
prvo nabavi tool kojim možeš saznati točno koja vrsta zaštite je primjenjena, a onda progooglaj u potrazi za progom koji probija tu zaštitu
Probaj sa total comanderom + patch za snimanje, ali prije toga alcohol.
Alcohol kaže dics read error at 809
861 i tako dalje tako je i nero reko
Da bi pržio take CDe moraš imati extremno kvalitetan čitač ili kvalitetan DVD snimač...
U alcoholu moraš podesiti kvalitetu čitanja na maximum... a ako ima SF zaštitu, onda ripat takad CD moraš samo preko externe pržilice...
Dakle, U 5,25 ladicu staviti DVD RW te ga USBom spojit na komp...
to je bio jedini način da ja kopiram Splinter Cell 3 kad ga je susjed kupio... predpostavljam da je ista ili slična zaštita...
safedisc 2.9, šanse su ti jako male....![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kod ovog CD-a koji on hoće kopirati postoji sigurnosna zaštita od kopiranja, i to ona trenutačno najjača![]()
Zbog toga nije bitno koliko kvalitetnu pržilicu ili čitač ima, jer i sa onom naj naj naj najkvalitetnijom neće moći kopirati zaštićen CD (myCDL-ov CD).
Ipak, moraš imati kvalitetan čitač, to stoji...
Riješenje je u programu koji će probiti zažtitu od kopiranja![]()
Eto ga, to je ta zaštita, sad si me podsjetio.Izvorno postao V3rt!g(o)
Jako teško za probiti, preporučio bih ti da odustaneš jer je velika tlaka probiti tu zaštitu (za tvoj mozaki CD čitač)
Znači ne znate kako probit tu zaštitu (s kojim programom)![]()
samo sa određenim pržilicama i malim brzinama....
imaš na www.cdfreaks.com raspraveo o svim vrstama zaštita itd...
Izvorno postao V3rt!g(o)
Vidio sam, ali bojim se da moja pržilica ne može ubiti safedisc 2.9
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LITE-ON DVD-RW 851S
uostalom.....s obzirom na cijenu originala, mislim da prepržavanje nije potrebno....
Bookmarks